The Global Risks Report 2019

Global Risks Report 2019

Vores daglige arbejdsdag er præget af konstant forandring både politisk, økonomisk, miljømæssigt, teknologisk og digitalt.

Denne 14 udgave af Global Risks Report undersøger udviklingen i risiko på makro-niveau og belyser hvilke trusler, der kan disrupte verden i 2019 og det kommende årti.  Rapporten er sammensat af World Economic Forum med input fra Marsh & McLennan Companies og andre partnere.

Se John Drzik, President Global Risk and Digital, Marsh, kommentere på dette års rapport.

Den geopolitiske udvikling er hovedtemaet i dette års rapport. Således er syv ud af top ti risici, der forventes forværret i løbet af 2019, forbundet med udviklingen i det politiske miljø. Over 90 % forventer en forværring af de økonomiske konfrontationer mellem stormagterne og en udvanding af internationale handelsaftaler.


Øget fragmentering stiller krav til virksomheder og beslutningstagere

De nye politiske vinde og usikkerhed på det regulatoriske område kan virke hæmmende i forhold til beslutninger og investeringer, og de gør det sværere for virksomheder at arbejde videre med eksisterende forretningsmodeller fra forgangne årtier.

Digitaliseringsprocessen stiller øgede krav til virksomheders mod og agilitet, og samtidig giver den øgede aktivitet i politisk relaterede cyberangreb et større spektrum af trusler beslutningstagere skal forholde sig til.

Ekstreme vejrforhold og klimaforandringer gør også, at virksomheders prognose- og forventningsmodeller bør omfatte en øget risikoafdækning samt tage højde for mulige effekter af regulatoriske ændringer og forbrugerreaktioner.

Endelig må den psykologiske effekt af den øgede usikkerhed og volatilitet ikke undervurderes, særligt i forhold til at skabe gode forhold og tryghed for medarbejdere for at sikre produktiviteten.

 

Er din virksomhed klar til at håndtere de kommende års risici?

Download 2019 Global Risks Report
Udfyld skemaet nedenfor for at få tilsendt en e-mail med din udgave af rapporten. Ønsker du at blive kontaktet af en af vores lokale konsulenter, kan du sætte et flueben mere og udfylde de sidste oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
*Felt påkrævet