Mercer og Thomsons Online Benefits sætter strøm til globale personalegoder

Hvordan engagerer man globale medarbejdere i forbindelse med pension, forsikring og andre personalegoder? Man leverer håndgribelige oplysninger for deres fingerspidser.

Teknologi der samler information om alle medarbejderens personlige goder


Via den digitale platform Darwin er det nu muligt for virksomheder at tilbyde medarbejdere et nemt og transperant indblik i de personalegodeordninger de indgår i. Platformen gør det muligt at kombinere information og data om fx pension, forsikring, fitness, bil, sundhed etc. på ét sted.

Men ikke nok med at systemet giver medarbejderen et overskueligt overblik og mulighed for at foretage ønsker og skift direkte, det giver også HR og dermed virksomheden indsigt i, hvilke goder er populære og hvad medarbejderne vægter højt i forbindelse med de forskellige ordninger.   

Platformen leveres af Thomsons Online Benefits som Mercer overtog i december 2016.

 

Kundecases


Cisco er verdens førende virksomhed inden for netværk, der transformerer måden folk skaber forbindelse på, kommunikerer og samarbejder. Efter en vellykket implementering af i-benefit@Cisco i 2009, en personlig personalegodeportal, ønskede Cisco at genskabe oplevelsen for deres EMEAR-medarbejdere med umiddelbart fokus på Spanien, Tyskland, Norge og Israel.

Med kontorer i 62 lande på tværs af EMEAR, med 70+ leverandører, 12 ydelsesmæglere og 30+ langsigtede ordninger, opererede Cisco inden for et komplekst, hovedsageligt papirbaseret, fordelingslandskab, der gjorde fordelene uoverskuelige. Læs hele casen her

 

Som global markedsleder indenfor live entertainment og e-commerce søger Live Nation Entertainment løbende at øge medarbejdernes engagement. Med et ønske om at holde positionen i hård konkurrence blev det nødvendigt for Live Nation Entertainment at omstrukturere og genoverveje virksomhedens tilgang til medarbejderengagement og personalegodeordninger. Et essentielt ønske var en omkostningseffektiv løsning, der samtidig effektivt lærte medarbejderne, hvilke fordele de havde via ordningerne, uden at det forstyrrede deres begejstring for selve arbejdet. Læs hele casen her

 

Læs mere om Thomsons Online Benefits og andre kundecases her

 

 

Bliv kontaktet af en konsulent vedrørerende Darwin og Thomsons Online Benefits
Vi ser frem til at høre fra dig
*Felt påkrævet