Femtiden for Finansiel Tryghed er digital

 

 

I vores seneste rapport om financiel tryghed "Technology: Driving a Revolution in Financial Fitness"  ser vi nærmere på, hvordan teknologi kan bidrage til at øge vores opsparing. Hvordan virksomheder kan sætte teknologien i spil og give deres medarbejdere løsninger, der giver dem og deres familier kontrol, overblik, bedre fysisk velvære og finansiel tryghed. Download rapporten her.

 

Rapporten er et supplement til vores rapport om financiel tryghed "Healthy, Wealthy and Work-Wise: The New Imperatives for Financial Security" som analyserer på de faktorer, der påvirker, hvordan vi lever, arbejder og sparer op. Med "Healthy, Wealthy and Work-Wise" får myndigheder, arbejdsgivere og individer indsigt, data og teknologidrevne løsninger, som kan hjælpe med at møde udfordringen med at skabe større finansiel tryghed. Du kan se mere og downloade den nordiske rapport her.

 

 

    Our latest paper, Health is Vital to Wealth looks into how companies can support the health of an aging workforce. Download the paper here.

    Companies are going to need older employees to meet talent shortages and to share their unique combination of knowledge, skills and experience. Since older workers will be a key part of the workforce in the decades to come, they must safeguard their most important asset – their health.

 

 

 

 

 

Online finansielle værktøjer trives i Danmark

 

  • 79 % af danskerne er interesserede i online finansielle værktøjer
  • 59 % af danskerne indikerer, at de vil være trygge ved at bruge 'robotrådgivere' til at give råd om finansiel planlægning og investering.
  • Vi vil gerne have gør-det-selv teknologiske løsninger hvis de er tilgængelige, nemme at bruge, sikre og personaliserede, og de giver os mulighed for at tage beslutninger selv.
  • 76% har tillid til at deres arbejdsgiver giver dem adgang til troværdig rådgivning mht. finansiel planlægning og pensionsopsparing.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Få et hurtigt overblik over hvordan teknologi påvirker vores finansielle tryghed i Norden i denne infografik

 
 
SE MERE HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En analyse fra Thomsons Online Benefits viser, at organisationer med en etableret global strategi for medarbejdergoder har dobbelt så stor sandsynlighed for at have implementeret medarbejder-programmer på globalt plan.

 

Men tilbyder de det

medarbejderne efterspørger?

 
LÆS MERE HER

Hvordan kan Mercer hjælpe

 

Usikkerheden om vores finansielle tryghed påviker alle lande, organisationer og individer, og den globale opsparingskløft kommer til at påvirke økonomien i fremtiden. Det kræver samarbejde fra ledere i både det private og det offentlige for at sikre, at vores finansielle tryghed ikke bliver en byrde for den næste generation, og det er tid til at sætte ind nu.

 

Vores samlede rådgivningspakke inden for pension, sundhed og medarbejder-kompensation giver både arbejdsgivere og medarbejdere mulighed for at handle og reducere den finansielle utryghed samt øge medarbejdernes engagement og produktivitet.

Relaterede tags