Nødvendige strategier for at reducere pensionsunderskuddet

Hvor godt er vi forberedt på at kunne forsørge os selv og fremtidige generationer i pensionstilværelsen?  For øjeblikket er der et globalt underskud på pensionsopsparingen på 70 billioner amerikanske dollar, og underskuddet vokser hele tiden. For at takle denne udfordring kræves der handlinger fra både myndigheter, arbejdsgivere, finansinstitutioner og hver enkelt af os.  

Mercers rapport “Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap” er en del af vores ambition om at forbedre den enkelte borgers økonomiske sikkerhed verden over. Der er behov for dristige løsninger, og i Mercer arbejder vi dagligt med at finde løsninger, der kan  gøre en forskel i menneskers liv ved at forbedre deres helbred, økonomi og karriere.

I Mercers nye rapport fremlægges fire nødvendige strategier for at reducere pensionsunderskuddet.

  1. Starte en revolution inden for langsigtet opsparing: Ændre vores holdning til langsigtet opsparing og gøre det 'cool' at spare op i stil med fitnessrevolutionen i 70-erne, som gjorde det trendy at træne.
  2. Hjælpe forbrugerne til at forstå hvad 'god økonomisk planlægning' betyder: Giv adgang til gode værktøjer, standardiserede løsninger og rådgivning som kan forbedre forbrugernes økonomiske forståelse.
  3. Udvikle smarte systemer som hjælper os med at spare nok op: Med alle de ting som konkurrerer om forbrugernes penge her og nu, som prioriteres højerere end langsigtet opsparing og finansiel tryghed, får vi ikke sparet nok op frivilligt.
  4. Omdefinere job og pension: I takt med at pensionsalderen øges, vil det at kunne holde motivationen oppe hos de ansatte blive en konkurrencefordel i kampen om de beste medarbejdere.  
Hvis der ikke sættes ind nu, vil kløften mellem årlig indtægt og opsparing i pensionssystemerne i de otte største landene øges til 400 billioner dollar inden 2050 – en daglig vækst på 28 milliarder dollar.

Ved at indføre kreativ og strategisk tænking, kan vi påvirke fremtiden. Download Mercers rapport «Bold Ideas for Mending the Long Term Saving Gap», og få mere at vide om de nye ideer og hvilke faktorer der bidrager til øget langsiktig opsparing. Sammen kan vi gøre noget ved underskuddet.

 

Download din kopi af "Bold Ideas for Mending the Long-term Saving Gap"-rapporten

Udfyld felterne nedenfor for at modtage rapporten på e-mail. Hvis du ikke har aktivert popup-blokering, vil din browser bede dig downloade artiklen eller vise den i et nyt vindue.
*Required Fields