Mercer Reward Academy

Mercer Reward Academy Copenhagen

Reward Academy

The art of executive remuneration

Fire unikke dage om sturkturering og sammensætning af topledelsens lønpakker

---------------------

Dette års (2018) Reward Academy serie er slut. Den gode nyhed er at vi vender tilbage i 2019 med endnu en Reward Academy serie. Hold øje med siden her, hvor vi offentliggør programmet og åbner for tilmelding, når vi er klar med detaljerne for 2019.

---------------------

Den 10. juni 2019, skal Danmark have implementeret EU Shareholder Rights Directive. Direktivet indebærer, at børsnoterede selskaber i EU skal offentliggøre en fyldestgørende politik for aflønning af ledelsen og detaljeret redegøre for, hvordan den er implementeret i regnskabsåret. Det samlede beløb i løn-, bonus, pension, aktier og optioner, der er udbetalt, skal splittes op og individualiseres. Aktionærerne får dermed mulighed for at se, hvad den enkelte leder får i løn og øvrig kompensation, så det bliver muligt at sammenligne den enkelte leders resultater med værdien af indsatsen for selskabet. 

Reward Academy - fire fokuserede dage

For at hjælpe danske børsnoterede selskaber med at blive klar til den nye virkelighed har Mercer i samarbejde med CBS (HCA Group) etableret et Reward Academy. Det er består af  fire dage, hvor førende eksperter deler deres viden om governance og best practice inden for strukturering af topchefers belønningspakker. Reward Academy er en blanding af både teori og praksis, som giver deltagerne en unik, interaktiv oplevelse og praktisk anvendelig viden.

Du kan både tilmelde dig hele programmet, og enkeltvis pr. session.   

Tilmeld dig Reward Academy Sessions

Session One

Executive Remuneration in a General Context of Corporate Governance - 26 April 2018

Past due
Session Two

Pay for Performance: Principles and Perspective - 24 may 2018

Past due
Session Three

Executive Remuneration Disclosure. The EU Shareholder Rights Directive will put boardroom pay into the public domain by 2020. How should you prepare? 23 August 2018

Past due
Session Four

Shareholder Engagement - Challenges and Solutions. We are entering a new era of boardroom accountability – are you ready? - 25 October 2018

Past due

Hvorfor er EU Shareholder Rights Directive vigtigt?

Mange selskaber i Danmark har allerede åbenhed om aflønningspolitik og lønpakker for topledelsen, men med Shareholder Rights Directive får aktionærer en reel indflydelse på topchefers aflønning. De kan give deres mening en stemme på generalforsamlingen i stil med USA, UK og Australien, hvor lignende lovgivning allerede er implementeret.

  Kontakt os
Udfyld venligst formularen nedenfor for 1. at modtage vores nyhedsbrev, og 2 for at blive kontaktet af en af vores lokale Remuneration konsulenter:
*Felt påkrævet