Mercer Reward Academy

Mercer Reward Academy Copenhagen

Reward Academy

The art of executive remuneration

Fire unikke dage om sturkturering og sammensætning af topledelsens lønpakker

    English

Reward Academy programmet for 2019 er klar. 

Nye initiativer som EU’s Shareholder Rights Directive, øgede aktionærrettigheder og betydningen af af ansvarlig ledelse stiller nye krav til virksomheders håndtering af aflønningsprocessen. 

Reward Academy - fire fokuserede dage

For at hjælpe danske børsnoterede selskaber med at blive klar til og arbejde i den nye virkelighed har Mercer i samarbejde med CBS (HCA Group) etableret et Reward Academy. Det er består af fire dagsseminarer fordelt over april til oktober, hvor førende eksperter deler deres viden om governance og best practice inden for strukturering af topchefers belønningspakker. Reward Academy er en blanding af både teori og praksis, som giver deltagerne en unik, interaktiv oplevelse og praktisk anvendelig viden.

Er du i målgruppen?

Reward Academy er især relevant fordig som arbejder med aflønning af topledelsen, og er en unik mulighed for at lære om de seneste tendenser og diskutere hvilke muligheder og udfordringer de indebærer.

Du kan både tilmelde dig hele programmet, og enkeltvis pr. session. 

  • Alle fire sessioner koster DKK. 30.000 (ekskl. moms)
  • Enkelt sessioner koster DKK 7.500 (ekskl. moms)

Tilmeld dig det samlede Reward Academy her: Alle fire sessioner

Tilmeld dig enkelte Reward Academy Sessions

Session One

Executive Remuneration in a General Context of Corporate Governance - 3 April 2019

SIGN UP
Session Two

Pay for Performance: Principles and Perspectives - 23 may 2019

SIGN UP
Session Three

Executive Remuneration Disclosure. Boardroom pay will be put into the public domain by 2020. How should you prepare? - 12 September 2019

SIGN UP
Session Four

Shareholder Engagement - Challenges and Solutions. We are entering a new era of boardroom accountability – are you ready? - 24 October 2019

SIGN UP

Hvorfor er EU Shareholder Rights Directive vigtigt?

Mange selskaber i Danmark har allerede åbenhed om aflønningspolitik og lønpakker for topledelsen, men med Shareholder Rights Directive får aktionærer en reel indflydelse på topchefers aflønning. De kan give deres mening en stemme på generalforsamlingen i stil med USA, UK og Australien, hvor lignende lovgivning allerede er implementeret.

  Kontakt os
Udfyld venligst formularen nedenfor for 1. at modtage vores nyhedsbrev, og 2 for at blive kontaktet af en af vores lokale Remuneration konsulenter:
*Felt påkrævet