Mercer Reward Academy

Mercer Reward Academy Copenhagen

Reward Academy

The art of executive remuneration

Fire unikke dage om sturkturering og sammensætning af topledelsens lønpakker

    English

 

Reward Academy 2019. 

Vi er glade for at vi igen i år – efter et succesfuldt første år i 2018 – kan tilbyde Reward Academy i samarbejde med CBS. Nye initiativer som EU's Shareholder Rights Directive, øget aktionær indflydelse og betydning af principper for ansvarlig ledelse stiller nye krav til virksomheders håndtering af topledelsens lønpakker. 

Reward Academy – fire dage med focus på aflønning af topledelsen

For at gøre virksomheder bedre i stand til at håndtere de nye krav har Mercer i samarbejde med CBS etableret et program målrettet til medarbejdere der håndterer ledelses-aflønning. Reward Academy består af fire heldags seminarer fordelt fra April til Oktober. 

Formålet med Reward Academy er at give specialister inden for ledelsesaflønning i virksomheder mulighed for at mødes i et forum, hvor de både kan erfaringsudveksle og få inspiration og læring fra ledende eksperter i ledelsesaflønning og corporate governance. 

Seminarerne er en kombination af præsentationer fra det akademiske miljø, case-arbejde og ekspert-præsentationer. Der vil være forberedende læsning til hvert seminar, og deltagere i alle fire Reward Academy seminarer vil desuden få adgang til en vidensbank med udvalgte bøger og artikler om aflønning og Corporate Governance. Når forløbet er færdig vil deltagerne få et deltagercertifikat.

Hvem kan deltage?

Reward Academy er målrettet senior specialister / professionals som arbejder med ledelsesaflønning. Mere generelt henvender Reward Academy sig til medarbejdere med interesse i at diskutere og lære om udfordringer inden for dette område. 

Tilmelding

Du har mulighed for at tilmelde dig alle 4 Reward Academy seminarer eller deltage i individuelle sessioner. Vi gør opmærksom på, at vidensbanken kun er inkluderet for deltagere i hele Reward Academy programmet.

  • Alle fire seminarer: DKK. 30.000 (ekskl. MOMS)
  • Enkle seminarer: DKK 7.500 (ekskl. MOMS)
    Vidensbank ikke inkluderet

 

Tilmeld dig det samlede Reward Academy her: Alle fire sessioner

Tilmeld dig enkelte Reward Academy Sessions

Session One

Executive Remuneration in a General Context of Corporate Governance - 3 April 2019

SIGN UP
Session Two

Pay for Performance: Principles and Perspectives - 23 may 2019

SIGN UP
Session Three

Executive Remuneration Disclosure. Boardroom pay will be put into the public domain by 2020. How should you prepare? - 12 September 2019

SIGN UP
Session Four

Shareholder Engagement - Challenges and Solutions. We are entering a new era of boardroom accountability – are you ready? - 24 October 2019

SIGN UP

Hvorfor er EU Shareholder Rights Directive vigtigt?

Mange selskaber i Danmark har allerede åbenhed om aflønningspolitik og lønpakker for topledelsen, men med Shareholder Rights Directive får aktionærer en reel indflydelse på topchefers aflønning. De kan give deres mening en stemme på generalforsamlingen i stil med USA, UK og Australien, hvor lignende lovgivning allerede er implementeret.

  Kontakt os
Udfyld venligst formularen nedenfor for 1. at modtage vores nyhedsbrev, og 2 for at blive kontaktet af en af vores lokale Remuneration konsulenter:
*Felt påkrævet