At 2020 har været et år ud over det sædvanlige, er de fleste enige i. Vi har oplevet en global pandemi, fået en ny normal for hvordan vi arbejder og går i  skole, og vi er blevet vandt til (og trætte af) digitale møde platforme. Året har budt på ødelæggende skovbrande i Australien og det vestlige USA, politisk uro i større amerikanske byer hele sommeren, den værste dag nogensinde for Dow Jones indekset (9. marts) og en meget turbolent amerikansk valgsæson, som sandsynligvis vil vække genklang i årevis. 

 

Fra et regionalt synspunkt var LP-allokeringer til amerikanske private equity, venturekapital- og infrastrukturstrategier relativt stabile på trods af svagere investerings- og realiseringsaktivitet. Til sammenligning blev Asien-fokuserede GP-strategier dæmpet på grund af den tidlige indvirkning af COVID-19. LP're i regionen nyder dog godt af alfa-generering fra hedgefonde såvel som mere robust investeringsaktivitet fra eksisterende private marketsfonde, da den kom tilbage fra pandemien hurtigere end andre dele af verden.


Fundraising og investeringsaktivitet i Europa har været præget af træghed. Globalt ser hedgefonde og ejendomsstrategier ud til at være godt positioneret til at udnytte ændringer efter COVID i forbruger- og forretningsadfærd, hvilket kan føre til tydelige vindere og tabere. 

 

I dette whitepaper beskriver vi nogle af de emner, som vi mener, at LP'er vil følge for at optimere deres porteføljer.

 

Vi er klar til at hjælpe

Hvordan kan du udnytte mulighederne og optimere dine investeringer i private markets? Udfyld formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål og ønsker at blive kontaktet af en af vores investeringseksperter.

 

Læs vores Important Notices


I would like to speak to a Mercer consultant