HR2025: Hvordan påvirker ny Teknologi HR - nu og i fremtiden?

M57, M25, W45, Duesseldorf, NRW, Germany

For at forblive attraktive og være i stand til at rekruttere højt kvalificerede medarbejdere er virksomheder i dagens digitale tidsalder i fuld gang med at implementere ny teknologi, automatisere forældede processer og digitalisere deres kunde og medarbejder 

I den seneste udgave af HR2025, ser Mercers eksperter nærmere på de udfordringer, den process giver for HR ledere verden over, og hvordan HR kan bidrage til at udvikle fremtidens arbejdsstyrke.

Med udgangspunkt i Mercers 2018 Global Talent Trends Study med mere end 7,600 respondenter verden over får du indsigt i de faktorer, der former arbejdspladsen - hvor udviklingen går mod data daserede processer og kommunikation - og hvad HR kan gøre for at drage nytte af de forandringer. 

I et interview med Antonis Christidis og Sarah Charlesworth, fra Mercer’s digital and technology enhed, kaster vi lys over, hvordan HR kan booste sit aftryk i en digitaliseret verden, og vi ser på nogle af de nye teknologier, som HR meget snart vil have til rådighed. Vi taler også med strategieksperterne på talentområdet Jackson Kam og Ephraim Patrick, som fortæller, om den kritiske rolle HR har i at bygge en forandrandringsparat organisation.

Desuden ser vi på, hvordan HR kan bruge næste generations metoder for karriere udvikling i arbejdet med at omskole medarbejdere i takt med den øgede automatisering. Vi undersøger, hvordan virksomheder kan justere på deres belønningsstruktur for at øge fastholdelse, engagement og ydeevne. Og med udgangspunkt i et kommunikations- og engagementsperspektiv ser Rhonda Newman and Patrick Hyland på implikationerne af den øgede diversitet i arbejdsstyrken i forhold til medarbejdermotivation. 

Download magasinet og bliv klogere på, hvordan du kan komme et skridt foran konkurrenterne.
Udfyld skemaet herunder for at hente rapporten og modtage den på email. Hvis du ikke har pop-up blocker aktiveret, vil din browser bede dig om at downloade eller se rapporten i et nyt vindue.
*Felt påkrævet