Arbejdsmarkedet er i stadig forandring og det bliver fortsat vigtigere at forny kompetencer og færdigheder. Samtidig betyder det, at løn- og personalegodeløsninger skal udvikle sig for at kunne tiltrække og fastholde arbejdskraft i fremtiden.

 

For at være konkurrencedygtige i jagten på kvalificerede medarbejdere bliver arbejdsgivere nød til at tilbyde mere individuelle og meningsfyldte belønningspakker, og de skal tydeliggøre deres tilbud gennem klare retningslinjer og faktabaseret kommunikation. Det er ikke længere tilstrækkeligt at tilbyde en "one size fits all" løn- og fordelspakke, som også kan være nemme at kopiere.    

 

75%

 

har tillid til at arbejdsgiveren giver adgang til gode og uafhængige råd  om planlægning, opsparing og investering.

78%

 

er villige til at arbejde kontrakt-baseret, og 51% ønsker mere fleksible ordninger

50%

 

ønsker at fokusere mere på helbred og velvære

 

Tiden er moden til at virksomheder revurderer og styrker deres belønningsstrategi for bedre at forløse potentialet i deres medarbejdere og fremme den enkeltes motivation.Download rapporten og se hvordan du kan:

 

  • Udvide din belønningsmodel til at indeholde mere af det som nutidens ansatte ønsker og forventer
  • Differentiere dit værditilbud med meningsfulde og målrettede belønninger der svarer til de ansattes behov for udvikling, velvære og følelse af mening i jobbet
  • Benytte analyser og data for at optimere dit belønningsprogram og knytte eventuelle ændringer til din virksomheds resultater
  • Belønne dine ansatte individuelt og kommunikere på en engagerende og personlig måde

Download “Strengthening Your Employee Value Proposition” rapporten

Udfyld skemaet nedenfor, så modtager du et link til at downloade rapporten

*Required Fields