En produktiv arbejdsplads
HR-trends i 2016: Tættere forbindelse mellem arbejdsgivere og arbejdstagere

Automatisering, robotteknologi og maskinel læring er en realitet som kun 49 % af HR-ledere forbereder sig til det. Hele 93 % af virksomhedsledere planlægger organisationsændringer i løbet af de næste to år, og et fleksibelt arbejdsmiljø er populært blandt potentielle jobkandidater.

Virksomheder udvikler sig dagligt og tilpasser konstant strukturer og kulturer. Hvordan holder du trit med disse tendenser og sikrer virksomheden positiv forandring?

Deltag i 2017 Talent Trends webcast og hør nærmere om praksis på området. Vælg den region nedenfor, der passer dig bedst.

NORDAMERIKA | UK/EUROPA | ASIAPAC

LATAM (SPANSK) | LATAM (PORTUGISISK)

Mercers Global Talent Survey undersøger, hvordan organisationer reagerer på nye tendenser på arbejdsmarkedet. Vi har spurgt arbejdsgivere og arbejdstager om, hvad der har betydning på arbejdspladsen, hvilke kompetencer der efterspørges, samt hvordan de forbereder sig på fremtidige udfordringer.

Undersøgelsen behandler spørgsmål som: Hvordan kan HR blive en strategisk partner for virksomheden? Hvilke foranstaltninger bør virksomheden tage for bedre at fastholde talent og sikre en solid ledelses-pipeline?

De vigtigste tendenser og fem topprioriteter for HR fremhæves i infografikken.

Klik på billedet overfor for at se hele infografikken med et resumé af de tre største tendenser og fem hovedprioriteter HR bør overveje baseret på svar fra arbejdsgivere og -tagere.

For dybere indsigt i, hvordan tendenserne påvirker din region, er regionsspecifikke infografikker tilgængelige via linksne nedenfor:

Download hele rapporten “Future-Proofing HR” Talent Trends Report

Hele Talent Trends hvidbogen er tilgængelig på følgende sprog:

Udfyld formularen for at downloade hele rapporten.