Top tendenser i 2020

 

Det kan være vanskeligt at navigere i en omskiftelig tid, hvor måden vi arbejder på er under hastig forandring. Hvordan forholder du dig som virksomhed til denne udfordring og skaber rammer, der giver medarbejderne mulighed for at indfri deres potentiale? Det har vi spurgt over 7.300 erhvervs ledere, HR-chefer og medarbejdere i 34 lande verden over om. Ved at sammenholde hvilke faktorer der gør, at medarbejdere føler, de gør en forskel med, hvilke initiativer virksomheder tager for at opnå balance mellem empati og økonomi, har vi identificeret fire tendenser, som vil give en fordel i konkurrencen om talent og resultater i 2020 og i årene frem. Det kan du læse meget mere om i vores seneste udgave af Global Talent Trends rapporten.

 


Samarbejde øger medarbejdernes trivsel


Transformer dine medarbejdere 


Se fremad og kombiner AI med menneskelig intuition


Inspirer og giv dine medarbejdere energi 

Hold din forretning kørende i omskiftelige tider

 

I en tid med stor usikkerhed og et nyt syn på vores fælles fremtid, oplever vi øget fokus på diskussionen om hvordan vores sundhed, velvære og økonomiske tryghed vil blive påvirket.

 

Vi træder ind i et nyt årti med et bredere udsyn på virksomheders formål/purpose, og nødvendigheden af at investere i omskoling af medarbejdere og i deres trivsel. I takt med at vi udvikler, opfinder, redesigner og disrupter ser vi, at gængse tilgange til personaleledelse og eksisterende værktøjer ikke længere slår til. I lyset af disse udfordringer formår førende virksomheder stadig at kultivere høj tilfredshed og trivsel blandt deres medarbejdere.

 

Se her hvordan de griber udfordringen an.Se vores webinar om hvordan du kommer i gang med en ny måde at arbejde på

Resultatet af årets undersøgelse viser, at førende virksomheder lytter nøje på deres medarbejdere og guider dem til at kunne takle fremtidens udfordringer og opnå success.

Download hele 2020 Global Talent Trends Rapporten eller hovedkonklusionerne

Udfyld skemaet nedenfor og få adgang til rapporten, der belyser hvordan førende virksomheder takler nogle at vor tids største udfordringer.

*Required Fields