Nødvendige strategier for at reducere pensionsunderskuddet

Hvor godt er vi forberedt på at kunne forsørge os selv og fremtidige generationer i pensionstilværelsen?  For øjeblikket er der et globalt underskud på pensionsopsparingen på 70 billioner amerikanske dollar, og underskuddet vokser hele tiden. For at sætte denne udfordring på dagsorden kræves der handlinger fra både myndigheter, arbejdsgivere, finansinstitutioner og hver enkelt af os.  

Mercers rapport “Bold Ideas for Mending the Long-Term Saving Gap” er en del af vores ambition om at forbedre den enkelte borgers økonomiske sikkerhed verden over. Der er behov for dristige løsninger, og jagten på de løsningene er det vi dagligt arbejder med i Mercer – at gøre en forskjel i menneskers liv ved at forbedre deres helbred, økonomi og karriere.

I Mercers nye rapport fremlægges fire nødvendige strategier for at reducere pensionsunderskuddet.

  1. Start en revolution inden for langsigtet opsparing: Ændre vores holdning til langsigtet opsparing og gøre det 'cool' at spare op, i stil med fitnessrevolutionen i 70-erne som gjorde det trendy at træne.
  2. Hjælp forbrugerne til at forstå hvad 'god økonomisk planlægning' betyder: Giv adgang til gode værktøjer, standardiserede løsninger og rådgivning som kan forbedre forbrugernes økonomiske forståelse.
  3. Udvikle smarte systemer som hjælper os med at spare nok op: Med tanke på alle de ting som konkurrerer om forbrukernes penge, og at forbrug i dag prioriteres højerere end langsigtet opsparing og økonomisk sikkerhed, sparer vi ikke nok op frivilligt.
  4. Omdefiner job og pension: I takt med at pensionsalderen øges, vil det blive en konkurransefordel i kampen om de beste medarbeiderne at kunne holde motivationen oppe hos de ansatte.
Hvis der ikke sættes ind nu, vil kløften mellem årlig indtekt og opsparing i pensionssystemerne i de otte største landene økes til 400 billioner dollar inden 2050 – en daglig vækst på 28 milliarder dollar.

Ved at indføre kreativ og strategisk tænking, kan vi påvirke fremtiden. Download Mercers rapport «Bold Ideas for Mending the Long Term Saving Gap», og få mere at vide om de nye ideer og hvilke faktorer der bidrager til øget langsiktig opsparing. Sammen kan vi gøre noget ved underskuddet.

 

Download din kopi af "Bold Ideas for Mending the Long-term Saving Gap"-rapporten

Udfyld felterne nedenfor for at modtage rapporten på e-mail. Hvis du ikke har aktivert popup-blokering, vil din browser bede dig downloade artiklen eller vise den i et nyt vindue.
*Required Fields