The Twin Trends of Aging and Automation: Leveraging a Tech-Empowered Experienced Workforce

Connecticut Enacts Paid Family and Medical Leave

Det er tid til at gentænke holdningen til ældre medarbejdere og realisere det potentiale, der ligger i den del af virksomheders arbejdsstyrke. Ikke alene kan det betale sig fortsat at investere i uddannelse og omskoling af ældre medarbejdere, det kan vise sig at blive dyrt ikke at gøre det.

Mercer's Next Stage Report viser, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til alder. Rapporten argumenterer for, at virksomheder og organisationer er nødt til at se kritisk på deres demografiske data.De skal forberede sig på at kunne opnå fuldt udbytte af en aldrende arbejdsstyrke ved at imødegå trusler om automatisering, udfordringer i forhold til migration, ændringer i de færdigheder der kræves sammenholdt med knaphed i udbuddet af kvalificeret arbejdskraft. En fokuseret indsats på startegier der udnytter potentialet i ældre arbejdstagere, er ikke kun en defensiv foranstaltning, men også en måde for virksomheder at positionere sig i - og tilpasse sig til en ny markedsvirkelighed.

Ældre medarbejdere ligger typisk inde med et væld af knowhow og viden, som de kan drage fordel af i implementeringen og anvendelsen af ny teknologi. I stedet for at erstatte mennesker, kan teknologi effektivt supplere de uvurderlige menneskelige input, der kommer med erfaring. Det kræver dog, at virksomheder er klar til at se potentialet i fortsat at udvikle deres ældre erfarne medarbejdere i takt med nye teknologier kommer frem og vinder indpas.

Rapporten, " The Twin Trends of Aging and Automation: Leveraging a Tech-Empowered Experienced Workforce," fokuserer på, hvordan virksomheder kan opbygge og drage fordel af en erfaren arbejdsstyrke ved hjælp af en teknologisk integrationsproces. Hvordan kan du re-designe talentprogrammer og udviklingsmodeller, som giver arbejdsgivere og erfarne arbejdstagere større fleksibilitet i en struktur, der sikrer tilstrækkelige fordele og social beskyttelse. Samtidig med at du skaber en inkluderende virksomhedskultur, så du undgår at initiativerne bliver undermineret af forskellige værdier i organisationen.

Download den fulde rapport her.

Download the full report below.

In our new point of view, we discuss how to leverage the experienced worker in an era of automation. Download the summary or full report.

*Felt påkrævet