formue og investering

Ansvarlige investeringer

Ansvarlige investeringer fokuserer på integration af ESG (environmental, social, governance) risiko og muligheder i investeringsprosessen.

 

Ansvarlige investeringer fokuserer på integration af ESG (enviroment, social, governance) risici og muligheder i investeringsprocessen og på udøvelsen af ​​aktivt ejerskab.

 

Ansvarlige investeringer vil typisk have et mere langsigtet perspektiv på værdiskabelse - en væsentlig faktor i Mercers tilgang til investering. De bidrager til bæredygtighed og stabilitet i værdiskabelsen - ikke kun på 5 til 10 års sigte, men på 20, 30 eller 50 års sigte. Det kræver disciplin at opretholde et langsigtet perspektiv, og man skal være villig til at udfordre status quo, i forhold til om kapitalen kan fordeles og udnyttes bedre i betragtning af de risici, der kan opstå i fremtiden.

 

Mercer har været førende inden for ansvarlige investeringer siden 2004, hvor vi etablerede et dedikeret team af specialister.

    Mercers specialist-team bruger deres knowhow til at hjælpe og rådgive både vores kunder og porteføljeforvaltere med at begrænse risiko, udøve aktivt ejerskab og opbygge investeringsporteføljer rettet mod langsigtet afkast og bæredygtig vækst.

     

    Vores specialister hjælper også professionelle investorer, der søger større tilpasning mellem deres organisations værdier & politikker og deres investeringsallokeringer. Vi arbejder med at forme og sætte ESG-dagsordenen for investorer verden over og samarbejder med ansete organisationer som Verdensbankens International Finance Corporation (IFC) og Investor Groups on Climate Change (IGCC).

     

Omstilling til bæredygtige investeringer

 

Mange danske institutionelle investorer som for eksempel pensionsselskaber, banker, forsikringsselskaber og fonde, der representerer mange milliarder i investeret kapital, arbejder allerede intensivt med omlægningen til mere bæredygtige investeringer. Hos Mercer har vi i over 15 år arbejdet aktivt med omstillingen og etableret værktøjer til at måle kapitalforvalteres grad af ESG implementering verden over. Det er høje tid for alle investorer at indstille sig på en "zero-emmision" økonomi. Mercers værktøjer skaber fundamentet for denne omstilling, ved at analysere og give overblik over deres porteføljer i forhold til graden af CO2 aftrykket for deres investeringer fra 'grå' til 'grøn'.  

 

Læs mere om hvordan I går fra grå til grøn her (på engelsk).

Hvordan reducerer du dit CO2 aftryk?

Klimaforandringerne nødvendiggør, at vi omstiller os til en 'zero-emmision' økonomi. Investorer verden over søger øget indsigt i fordele og ulemper i forbindelse med denne omstilling, og en forståelse for hvordan de kan leve op til målsætningerne i Parisaftalen fra 2015 og hvordan verdens temperaturstigning kan holdes under 1.5°. For at opnå det, har investorer brug for at udfærdige en klimastrategiplan, som indeholder klare målsætninger, som omfatter hele porteføjlen og som skitserer handlinger for de næste 10 år plus - men som også klarlægger, hvad der kan og bør gøres her og nu. 

 

Læs hvordan Mercer kan hjælpe dig med din plan (på engelsk). 

Mere end et årti med innovation og studier

 

Mercer har lang erfaring med ansvarlig investering. På baggrund af innovative studier har vi udvikliet nye processer og værktøjer i samarbejde med brancheledere. Vi har været i føresædet siden 2004, og gennem vores studie  ”Investing in a Time of Climate Change” blev det slået fast, at klimaforandringer er en investeringsrisiko, der ikke kan ignoreres. Vi arbejder kontinuerligt med tildelingen af ESG-ratings på tværs af alle aktivklasse-strategier som led i vores analyse og vurdering af kapitalforvaltere verden over. 

Download hele "Investing in a Time of Climate Change" rapporten

Udfyld venligst formularen nedenfor for at downloade rapporten "Investing in a Time of Climate Change". Du kan også angive, at du gerne vil kontaktes af en af vores lokale konsulenter:

*Required Fields