Ansvarlige Investeringer

Ansvarlige investeringer: Integrering af ESG risiko og muligheder i investeringsprosessen.

Formue og Investering

Ansvarlige Investeringer

Ansvarlige investeringer fokuserer på integration af ESG (environmental, social, governance) risiko og muligheder i investeringsprosessen.

Ansvarlige investeringer fokuserer på integration af ESG (enviroment, social, governance) risici og muligheder i investeringsprocessen og på udøvelsen af ​​aktivt ejerskab.

Ansvarlige investeringer vil typisk have et mere langsigtet perspektiv på værdiskabelse - en væsentlig faktor i Mercers tilgang til investering. De bidrager til bæredygtighed og stabilitet i værdiskabelsen - ikke kun på 5 til 10 års sigte, men på 20, 30 eller 50 års sigte. Det kræver disciplin at opretholde et langsigtet perspektiv, og man skal være villig til at udfordre status quo, i forhold til om kapitalen kan fordeles og udnyttes bedre i betragtning af de risici, der kan opstå i fremtiden.

Mercer har været førende inden for ansvarlige investeringer siden 2004, hvor vi etablerede et dedikeret team af specialister.

Mercers specialist-team bruger deres knowhow til at hjælpe og rådgive både vores kunder og porteføljeforvaltere med at begrænse risiko, udøve aktivt ejerskab og opbygge investeringsporteføljer rettet mod langsigtet afkast og bæredygtig vækst.

Vores specialister hjælper også professionelle investorer, der søger større tilpasning mellem deres organisations værdier & politikker og deres investeringsallokeringer. Vi arbejder med at forme og sætte ESG-dagsordenen for investorer verden over og samarbejder med ansete organisationer som Verdensbankens International Finance Corporation (IFC) og Investor Groups on Climate Change (IGCC).

 

 

Mercer og bæredygtig afkast

Mercer guider vores kunder gennem hvert trin i investeringsprocessen. Vi hjælper bestyrelser og professionelle investorer med at gennemgå, blive enige om, forstå og artikulere deres overbevisninger, investeringspolitikker og processer, så de kan tage ESG-faktorer med i betragtning ved fremtidige beslutninger. Mercer kan også hjælpe med at opbygge en bæredygtig langsigtet investeringsportefølje. Mercers Investeringsramme for bæredygtig vækst beskriver denne process. Download rapporten her.

Hvordan opnås bæredygtigt afkast?

I henhold til Mercers investeringsramme for bæredygtig vækst skal ESG og bæredygtighedstemaer integreres i en porteføljes aktivklasser for at skabe bæredygtige investeringsafkast.

Vi har set stigende interesse for at inddrage investeringer, der afspejler et større niveau af ESG-integration eller bæredygtighedstemaer i allokeringsrammen. Vi mener, at området bliver af stigende betydning på lang sigt for alle investorer, bl.a. som følge af et stigende regulatorisk pres. Mercer har udviklet en komplet guide, der beskriver, hvordan du håndterer bæredygtige væksttendenser på porteføljeniveau for hver større aktivklasse. Se et resume af guiden ”The Pursuit of Sustainable Returns” til højre.  

Mere end et årti med innovation og studier

Mercer har lang erfaring med ansvarlig investering. På baggrund af innovative studier har vi udvikliet nye processer og værktøjer i samarbejde med brancheledere. Vi har været i føresædet siden 2004, og gennem vores studie  ”Investing in a Time of Climate Change” blev det slået fast, at klimaforandringer er en investeringsrisiko, der ikke kan ignoreres. Vi arbejder kontinuerligt med tildelingen af ESG-ratings på tværs af alle aktivklasse-strategier som led i vores analyse og vurdering af kapitalforvaltere verden over. 

 

  Download hele "Investing in a Time of Climate Change" rapporten
Udfyld venligst formularen nedenfor for at downloade rapporten "Investing in a Time of Climate Change". Du kan også angive, at du gerne vil kontaktes af en af vores lokale konsulenter:
*Felt påkrævet