En af de vigtigste socioøkonomiske og politiske udfordringer er at matche længere levealder med strukturen på arbejdsmarkedet, hvor de traditionelle definitioner af ansættelse og pension bliver mindre relevante.

 

Mercers rapport "Healthy, Wealthy and Work-Wise: The New Imperatives for Financial Security" undersøger, hvad der påvirker, hvordan vi bor, arbejder og sparer op. Undersøgelsen er gennemført i 12 lande, med 7.000 voksne og 600 ledere fra den private og offentlige sektor. Undersøgelsen identificerer vigtige parametre for at øge den finansielle trykhed inden for sundhed, teknologi og underliggende strukturer.

 

Download rapporten og se hvordan finansiel tryghed påvirker attraktivitet, loyalitet og produktivitet.

 

 

Med "Healthy, Wealthy and Work-Wise" får myndigheder, arbejdsgivere og individer indsigt, data og teknologidrevne løsninger, som kan hjælpe med at møde udfordringen med at skabe større finansiel tryghed. Sammen med eksperter fra partnere som World Economic Forum, Stanford Longevity Center og the Milken Institute arbejder vi på at hjælpe mennesker verden over med at kunne leve det liv, de ønsker i dag, og sikre dem den livskvalitet de ønsker i fremtiden.

 

Rapporten giver også indblik i, hvilke fremskridt ledere tror vil have størst indflydelse på, hvordan vi bor, arbejder og sparer op, og hvilke strukturelle og teknologiske ændringer der kræves for at øge den finansielle tryghed for udsatte grupper.

Download rapporten om Financiel Tryghed

Du vil modtage rapporten via e-mail.

*Required Fields
Relateret