En af de vigtigste socioøkonomiske og politiske udfordringer er at matche længere levealder med strukturen på arbejdsmarkedet, hvor de traditionelle definitioner af ansættelse og pension bliver mindre relevante.

 

Mercers rapport "Healthy, Wealthy and Work-Wise: The New Imperatives for Financial Security" undersøger, hvad der påvirker, hvordan vi bor, arbejder og sparer op. Undersøgelsen er gennemført i 12 lande, med 7.000 voksne og 600 ledere fra den private og offentlige sektor. Undersøgelsen identificerer vigtige parametre for at øge den finansielle trykhed inden for sundhed, teknologi og underliggende strukturer.

 

Download rapporten og se hvordan finansiel tryghed påvirker vores, produktivitet, loyalitet og virksomheders tiltrækningskraft.

 

Rapporten giver myndigheder, arbejdsgivere og individer indsigt, data og teknologidrevne løsninger, som kan hjælpe med at møde udfordringen med at skabe større finansiel tryghed. Sammen med eksperter fra partnere som World Economic Forum, Stanford Longevity Center og the Milken Institute arbejder vi på at hjælpe mennesker verden over med at kunne leve det liv, de ønsker i dag, og sikre dem den livskvalitet de ønsker i fremtiden.

 

Rapporten giver også indblik i, hvilke fremskridt ledere i erhvervslivet tror vil have størst indflydelse på, hvordan vi bor, arbejder og sparer op, og hvilke strukturelle og teknologiske ændringer der kræves for at øge den finansielle tryghed for udsatte grupper.

 

 

Skal 'pension' på pension?

  • 46 procent af danskerne forventer at fortsætte med at arbejde efter de går på pension eller aldrig at gå på pension.
  • 74 procent af danskerne forventer at leve længere end 80 år, men 1 ud af 3 har ikke regnet på, hvordan deres økonomiske situation vil være.
  • 81 procent af danskerne siger, at de ville have det bedre på arbejde, have øget loyalitet til deres arbejdsgiver og mindre økonomisk stress, hvis deres ansættelsesgoder var bedre.


 

Hvordan kan Mercer hjælpe

De danske respondenter giver udtryk for at de har høj tillid til (75 %) at deres arbejdsgiver giver adgang til god uafhængig rådgivning om deres pensionsopsparing. Det åbner mulighed for, at virksomheder kan arbejde med at skabe større finansiel tryghed.

 

Mercer kan bidrage med at implementere skræddersyede tiltag, som kan reducere de ansattes økonomiske bekymringer. Mens arbejdsgiverne kan fokusere på at øge medarbejdernes engagement og produktivitet.

 

Vores eksperter er klar til at hjælpe.

Contact us

Udfyld venligst formularen nedenfor for 1. at modtage vores nyhedsbrev, og 2 for at blive kontaktet af en af vores lokale konsulenter:

*Felt påkrævet
Relateret