Mercer bedst på kundetilfredshed for 17. år i træk

Mercer Pensionsrådgivning bedst på kundetilfredshed for 14. år i træk

Aalund - Firmapension Barometret 2020

For 17. år i træk er Mercer kåret som den pensionsmægler, der har den højeste kundetilfredshed i branchen. Resultatet kommer fra undersøgelsen Firmapension Barometret, der hvert år foretages af analyseinstituttet Aalund.

STIGENDE BEHOV FOR PENSIONSRÅDGIVNING

Behovet for pensionsrådgivning er stigende i takt med at nye produkter og krav introduceres af pensionsselskaberne og at der fra politisk side løbende laves ændringer i pensionssystemet.

Derudover ses en øget efterspørgsel blandt virksomhedskunder om en endnu bredere sammenligning af pensionsselskaberne. Forskel på prissætning af forsikringer og afkast på opsparing har altid været i fokus, men serviceydelser til opsparerne herunder digitale løsninger og fleksibilitet i sammensætningen af pensionsordningen fylder mere, når virksomheder vurderer hvordan den bedste løsning for deres medarbejdere ser ud.
   
Mercer leverer uvildig helhedsrådgivning og sparring om valg af pensionsselskab, hvor der også indgår et overblik over selskabernes investeringsstrategier, der i sidste ende bestemmer afkastet i pensionsordningerne.

EN FØRSTEPLADS DER FORPLIGTER

Selvom Mercer har siddet på undersøgelsens top i 17 år, hviler vi på ingen måde på laurbærrene. Det er den vigtigste parameter for vores mæglere og rådgivere at fastholde og forhåbentlig øge den høje tilfredshedsgrad, som vores kunder tilkendegiver. 

“Førstepladsen tages ikke for givet hos os. Vi er dybt taknemmelig for den feedback, vi løbende får fra vores kunder. Vores forretnings kompas er rettet mod kundernes behov og tilfredsheden med de services Mercer leverer. Undersøgelsen er med til at guide os, når det gælder prioritering af løbende forbedringer og udvikling af nye services” siger Dorothee Gnaedinger, CEO for Mercer i Danmark.

Både når det drejer sig om at rådgive de pensionsansvarlige i virksomhederne og virksomhedens medarbejdere ser vi, at tilfredsheden med Mercer ligger højere end vores mæglerkolleger i Danmark. Det er vi både utroligt glade for og meget stolte over. 

Undersøgelsen er gennemført af analyse- og konsulentvirksomheden Aalund, hvis Firmapension Barometer er bredt annerkendt i branchen.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål om Mercer eller undersøgelsen, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

*Felt påkrævet