Reelle løsninger


Alle, der administrerer ydelsesbaserede pensionsordninger, kender til de konstant eksisterende risici og en virkelighed i forandring, der involverer markedsudsving, usikre forpligtelser, ændringer i lovgivning og pres for at mindske udgifter og bidrag.

At lykkes kræver en behændig strategi og proces, der kan reagere dynamisk på markedsforhold og opsnappe mulighederne, og på samme tid styre risici og udgifter.

Mercers teambaserede tilgang til ydelsesbaserede ordninger

Mercers specialister leverer råd og løsninger der dækker alle aspekter af pensionsordninger. Et centralt team af erfarne konsulenter og analytikere støttes af specialister i forvaltningsresearch, pensionsstrategi, investeringer mv. De centrale teams og specialist-teams arbejder sammen om at give kunderne en helhedsorienteret rådgivning og løbende vejledning.

Omfanget af Mercers aktiviteter betyder, at vi kan udvide teamet dynamisk for at samle de rette specialister alt efter dine særlige forhold. Uanset om det er vores globale teams inden for allokering af kapital, der håndterer de strategiske forhold på det overordnede niveau, eller vores regionale hold, der tager sig af lokal lovgivning, kan vi levere løsninger, der er tilpasset vores kunders behov.

For multinationale virksomheder leverer Mercer den samme administration og udførelse, uanset land eller speciale.

Sådan forbedrer I overskud og reducerer risici

Vækst i aktiver i forhold til passiver er et væsentligt værktøj i forhold til at sikre, at ydelsesbaserede ordninger opfylder deres forpligtelser og finansieringsmål, og kræver en effektiv porteføljesammensætning. Vores investeringsteam undersøger de større og mindre aktivklasser og markedet/drivkræfterne bag indtægterne for at skabe en optimal strategisk plan for at opfylde vækst i overskudsmål med en passende risikoprofil.

Vores erfaring og viden om markeder og forvaltere giver os mulighed for at sammensætte en portefølje af forvaltere og midler med henblik på at implementere den strategiske allokering på en måde, der forbedrer potentielle afkast og er omkostningseffektiv. Samtidig er en dyb forståelse for drivkræfterne bag værdien af og ændringer i passiver altafgørende for at administrere den samlede pensionsrisiko.

Med vores dedikerede pensionsrisiko-team og brede forsikringsstatistiske erfaring kan vi tilbyde vores kunder meget omfattende løsninger.

Innovation støttet af dybdegående research

Vores dedikation til research og innovation er essentiel for alt vores arbejde.  Manager-research, avanceret risiko- og faktormodellering, dynamisk placering af kapital, og budgettering i forhold til afkast og risici er nogle af de nøgleområder, hvor vi skaber positive resultater for vores ydelsesbaserede kunder.

Det er vores mål at skabe indsigt og analyser, der hjælper dig med at forstå, hvad morgendagen bringer – allerede i dag.

Hvad kan Mercer hjælpe med?

Mercer kan hjælpe med styring af risici i forhold til for eksempel markedsvolatilitet, gældsforpligtelser, og forventninger om reducering af omkostninger og bidrag.

Download vores hvidbog

Udfyld formularen nedenfor for at downloade Mercer Pension Global Buyout Index
*Required Fields

Formue- og investeringsløsninger