MMB Darwin™ - den førende online platform for personalegoder

MMB Darwin™ er verdens førende online platform til styring af løn og personalegoder, hvor medarbejderne kan få fuldt overblik over deres samlede lønpakke og mulighed for nemt at styre deres valgfrie personalegoder. Du giver med andre ord dine medarbejdere kontrollen over deres individuelle personalegodepakke via en let tilgængelig platform, hvor alle informationer er samlet et sted.

 

HR-afdelingen får ligeledes mulighed for at styre omkostninger og risici samt vurdere nytteværdien af de personalegoder, I stiller til rådighed - altsammen gennem samme  platform, som kan tilgås når som helst - hvor som helst!

 

Se demovideo

 

Vil du bestille en live demo?

Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig og booker en aftale.

Sæt strøm til dine personalegoder

Gør dine personalegoder til et aktivt aktiv, og giv dine medarbejdere overblik og handlekraft  gennem vores cloud-baserede portal MMB Darwin™.  Platformen er fuldt integrerbar, og giver ét centralt overblik over alle dine personalegodeløsninger. MMB Darwin™ trækker på dit HR IT-system, lønsystem samt eksterne leverandører. Processen er automatiseret i realtid og giver dig et nemt tilgængeligt overblik med et minimum af administration. 

Vis dine medarbejdere hvad I kan tilbyde

Nu kan du give dine medarbejdere overblik over både deres individuelle løn, hvilke personalegoder de har adgang til, og hvilke af dem de hver især benytter sig af. Med MMB Darwin™ kan du synliggøre, hvad I investerer i medarbejdernes sundled og velbefindende, give liv til jeres værditilbud til medarbejderne, og synliggøre hvad det vil sige at arbejde hos jer. Online platformen er tilgængelig for dine medarbejdere når-som-helst, hvor-som-helst. 

Shot of a group of businesspeople sitting together in a meeting

Giv medarbejderen kontrol over sine valg

Vi er alle forskellige med hver vores ønsker, behov og planer for livet. Som medarbejdere efterspørger vi mere variation og mangfoldighed end tidligere, og heldigvis har udbuddet af forskellige personalegoder aldrig været større. Med MMB Darwin™ er det nemt for dine medarbejdere at få overblik over de samlede muligheder, og derfra skræddersy deres egen personalegodeløsning. Dine medarbejdere kan nemt tilgå, sammenligne og sammensætte den løsning der passer dem - lidt som du i dag nemt kan købe ind på nettet.

 

Hvordan hjælper MMB Darwin™ arbejdsgivere?

533977059

Gnidningsfri integration med dit HRIS

 

MMB Darwin™ kan nemt og sikkert integreres med dine eksisterende HR-systemer samt eksterne leverandørers systemer som feks. lønsystemer eller forsikrings- og pensionsselskaber. Ved at trække alle informationer om jeres medarbejdere ind på samme cloud baserede online platform skaber MMB Darwin™ ét samlet overblik. MMB Darwin™ er forberedt til 'plug and play' med de førende HRIS systemer på markedet og kræver derfor ikke lange IT implementeringsprocesser. 

Smiling architect writing at wall, woman, team, group

Effekt og Kontrol

 

At styre individuelle personalegoder er kendetegnet ved høj kompleksitet, og det kræver mange manuelle ressourcer i arbejdet med at sammenholde information fra mange forskellige systemer. Med MMB Darwin™ kan du digitalisere, automatisere og optimere dine processer og arbejdsgange. Det frigør både tid og ressourcer samt reducerer omkostninger, og det giver dig og dit team mulighed for at fokusere på værdiskabende strategisk HR arbejde. 

874813790

Stærke rapporteringsmuligheder

 

Kunne du tænke dig et samlet indblik i dine omkostninger til løn og personalegoder, og de valg dine medarbejder foretager? Med rapporteringsmulighederne i MMB Darwin™ kan du nemt skabe overskuelige 'dashboards' med overblik over de samlede omkostninger, hvilke personalegoder dine medarbejdere værdsætter mest, og hvor du får mest værdi for pengene. Alt sammen nemt tilgængeligt lige ved dine fingerspidser.

Hvordan hjælper MMB Darwin™ medarbejdere?

One-stop-shop for alle personalegoder

 

Hvis du ikke længere kan se skoven for bare personalegodesystemer med hver deres personlige valgmuligheder, kan du meget vel gå glip af noget. MMB DarwinTM samler al information fra alle udbydere og de forskellige systemer på en let tilgængelig platform, hvor dine medarbejdere nemt kan sammenligne og vælge de goder, der giver mest værdi for dem, der hvor de er i deres liv. Det gælder også for pensionsordninger og sundhedsforsikringer.

1088144706

Integreret vidensdatabase

 

Gør dine personalegoder simple. Med MMB Darwin™ får dine medarbejdere en integreret vidensdatabase, hvor de kan finde al væsentlig information om de personalegoder, de har mulighed for at trække på (pensionsordning, helbredsforsikringer, sundhedsforsikring, fri telefon etc.). De får mulighed for at engagere sig i deres valg og reducere den tid HR-afdelingen skal bruge på administration af forespørgsler og besvarelse af spørgsmål. 

Cheerful young woman texting in the hammock in the summer, with copy space

Omfattende velvære-platform

 

At medarbejderen har det godt er vigtigt for alle virksomheder, uanset størrelse. Sunde og glade medarbejdere har ofte højere engagement og produktivitet. Med vores omfattende platform får medarbejderne adgang til produkter og services som støtter dem i deres finansielle, mentale, fysike og sociale velvære.

Mercer Marsh Benefits & Darwin™ kan tilbyde mere end blot en online platform

 

Med vores digitale tilgang kan du øge fleksibiliteten og gøre dine personalegoder mere attraktive, hvilket kan føre til højere medarbejdertilfredshed og engagement, samtidig med at du bedre kan styre dine omkostninger. Vi analyserer brugermassen og identificerer forskellige medarbejdergrupper udfra udvalgte kriterier. Vi kan priotere kritiske grupper og foretage præferencevurderinger. Vi rådgiver dig i opsætningen af din løn- og personalegode strategi og sikrer, at den matcher din virksomheds overordnede HR-strategi og employer branding.

Hvordan virker MMB Darwin™?

 

MMB Darwin™ er designet med henblik på at opfylde moderne virksomheders behov. Systemet er bygget op om tre kerner med hver sin målgruppe: medarbejdere, administratorer og beslutningstagere.

Kontakt os for en demo

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en personlig demostration af vores platform, skal du blot udfylde formularen her. Så vil du blive kontaktet af en konsulent hurtigst muligt.

*Felt påkrævet