Konkurrencedygtige personalegoder

Globalt viser tendensen, at de totale personalegodeomkostninger pr. medarbejder fortsat stiger – mere end løn og inflation.

Konkurrencen om de dygtigste og mest driftige talenter gør presset for at kunne tilbyde konkurrencedygtige goder i tillæg til attraktive lønpakker større. Og samtidig ses nye regler og lovforslag, der komplicerer og øger omkostningerne yderligere. 

Optimer personalegoderne

Forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger. Derfor indgår Mercer i et samarbejde med vores kunder, for sammen at identificere udfordringer og udvikle strategier og processer. Vi tager udgangspunkt i grundig analyse, og skaber løsninger, der giver konkurrencedygtige resultater.

Best practice og bedre service

Vi arbejder med virksomheder i alle størrelse fra små lokale virksomheder til store multinationale selskaber. Det giver os omfattende erfaring med en bred vifte af kunder, og vi kan identificere best practice og tilbyde løsninger til jeres behov.

Som erfaren og uvildig mægler og rådgiver hjælper vi med at sikre, at I har en pensionsordning og sundhedsforsikring, der passer jeres situation.

 • Vi hjælper virksomheden med udbud for at  finde det bedste match.
 • Vi tilbyder contract management, hvor vi løbende holder øje med om den valgte leverandør lever op til aftalen, og vurderer om aftalen er konkurrencedygtig i forhold til udviklingen på markedet.
 • Og vi tilbyder uvildig pensionsrådgivning til den enkelte medarbejder, så deres pensionsopsparing og forsikringsdækninger passer til deres behov.

Kort fortalt kan vi hjælpe både med at udforme, styre og administrere pensions- og sundhedsordninger, uanset størrelsen på din virksomhed til fordel for dig, dine medarbejdere og din virksomhed. 

Mercer Marsh Benefits

Hos Mercer arbejder vi tæt sammen med vores søsterselskaber i koncernen Marsh McLennan Companies. I samarbejde med forsikringsmæglerne Marsh tilbyder vi, under navnet Mercer Marsh Benefits (MMB), virksomheder udenfor USA rådgivning og mægling i 135 lande. Vores tilgang bidrager til:

 • Målbar ROI på pensions- og forsikringsplaner via dataanalyser og leverandørforhandlinger
 • Design af ordninger, der giver en bedre forståelse for medarbejderprofiler samt hvilke ordninger medarbejdere sætter mest pris på
 • Strategisk struktur der giver en langsigtet bæredygtig tilgang til styring af personalegoder
Hvad kan Mercer hjælpe med?

Mercer har lang erfaring med udformning af personale-, pensions- og sundhedsordninger fra et strategisk perspektiv. Med vores kompetence er det muligt at:

 • Reducere risici, optimere ydelsesstrukturen og øge medarbejdernes engagement
 • Effektivisere administration
 • Sikre at love og regler bliver overholdt
 • Øge medarbejdernes medbestemmelse
 • Omkostningsbesparelser

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet