Pension og forsikring
Mercer Marketplace 365℠

Sundhedsydelser der giver valgfrihed


Omkostningerne til sundhedsvæsenet øges verden over, og virksomheder tvinges til at revurdere de sundhedsforsikringsydelser, de tilbyder medarbejderne. I USA, hvor man som medarbejder i videre udstrækning selv har ansvaret for sundhedsforsikring og andre dækninger, er det blevet populært at arbejdsgiveren tilbyder medarbejderen attraktive tjenester, der kan hjælpe medarbejderen med at tegne de private forsikringer.  

Mercer Marketplace℠ er et privat sundhedsmarked udviklet til amerikanske organisationer, der ønsker at forbedre mulighederne for deres medarbejdere og dermed styrke medarbejder engagement, samt reducere omkostninger og simplificere administration af personalegoder.

Besparelser og stor valgfrihed

Mercer Marketplace℠ har mere end 20 forskellige ydelser, der kan mindske medarbejdernes sygefravær, øge deres præstation og højne motivationen.

Mere end 300 amerikanske virksomheder bruger Mercer Marketplace℠, der håndterer ydelser for halvanden million medarbejdere, familiemedlemmer og pensionister. Ved at tilbyde de ansatte adgang til det store udvalg sparede virksomhederne op til 15 % af omkostningerne det første år.

Hjælp til at træffe de rigtige beslutninger

At træffe de bedste valg, når det gælder ydelser inden for pensions- og sundhedsordninger, kan være udfordrende for mange medarbejdere. Derfor har Mercer udviklet et brugervenligt værktøj for at hjælpe medarbejderne med at få det bedste overblik og dermed tage bedre beslutninger – for sig selv og sin familie.

Hvis man som medarbejder har behov for hjælp, er det muligt at kontakte Mercers kundesupport, der kan hjælpe med eventuelle spørgsmål.

Mere information om Mercer Marketplace℠

Det er muligt at finde mere information og se videoer med både kunder og ansatte om Mercer Marketplace℠ ved at klikke på linket i højre side.

Mercer Marketplace℠ er som udgangspunkt henvendt til amerikanske virksomheder, og derfor er siden på engelsk. Alternativt er du velkommen til at udfylde formularen nedenfor, hvorefter du vil blive kontaktet af en konsulent fra Mercer i Danmark.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig
*Required Fields

Pensions- og forsikringsløsninger