Mercer Danmark | Gruppeforsikringer

Mercer Danmark | Gruppeforsikringer

Pension og forsikring

Gruppeforsikringer

Skab en stærkere gruppeforsikring

Virksomheder, foreninger eller grupper er dannet med det formål at tjene deres ansatte eller medlemmer. Mercer har i over et halv århundrede assisteret selskaber og foreninger med at opnå deres mål og opfylde deres missioner.

Fordele som medarbejdere eller medlemmer fortjener

Medlemsgrupper eller medarbejdere i enhver sammenhæng er forskellige og unikke, og Mercer kan tilpasse en fordelspakke til gruppens særskilte behov. Via grundig analyse af virksomhedens ordning og forhandlinger i markedet for pensions- og sundhedsforsikringer, hjælper vi med at opbygge ordninger af stor værdi og med høj ydelse.

Eksempler på skræddersyede ordninger kan være for:

  • Studerende: Studenter- og kortvarig sundhedsforsikring, ophørende livsforsikring, lejeres ejendomsdækning og rabat på medicin
  • Personer i liberale erhverv og familie: Livs-, tab af erhvervsevne-, tand-, langtidspleje-, ansvars-, ulykkes-, bil-/hus-, indenlandsk og international rejseforsikring, juridiske ydelser, og individuel sundhedssikring
  • Små virksomheder: Arbejdsskadeforsikring, ejendoms-, sundheds-, tand-, syns- og ansvarsforsikring

Øg forventningerne...

Som gruppe forventer jeres medarbejdere eller medlemmer, at I er deres fortalere. Dette kan Mercer hjælpe med. Vores solide forbindelser med pensions- og forsikringsselskaberne betyder, at vi kan være med til at sikre, at jeres medlemmer får adgang til:

  • Konkurrencedygtige priser og grupperabatter
  • Personlig kundeservice
  • Virksomhedsspecifikke onlineportaler, der leverer uddannelse og økonomiske værktøjer

… og indtægterne

At levere omfattende ordninger til rimelige priser til medlemmerne opbygger loyalitet og øger indtægterne fra kontingenter. Derudover er vores programmer opbygget med henblik på at hjælpe foreninger med også at generere indtægter, der ikke stammer fra kontingenter.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at blive kontaktet af en konsulent vedrørende gruppeforsikringer/ordninger.

  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet