Skab en stærkere gruppeforsikring

 

Mercer har i over et halv århundrede assisteret selskaber og foreninger med at opnå deres mål og opfylde deres missioner.

Fordele til medarbejdere eller medlemmer

Medlemsgrupper eller medarbejdere er forskellige og unikke, og Mercer kan tilpasse en fordelspakke til en gruppes særskilte behov. Vi analyserer virksomhedens eller foreningens ordning og sammenholder den med markedet for pensions- og sundhedsforsikringer. På den baggrund hjælper vi med at opbygge ordninger, der giver stor værdi for pengene.

Eksempler på skræddersyede ordninger kan være:

  • Studerende: Studenter- og kortvarig sundhedsforsikring, ophørende livsforsikring, lejeres ejendomsdækning og rabat på medicin
  • Personer i liberale erhverv og familie: Livs-, tab af erhvervsevne-, tand-, langtidspleje-, ansvars-, ulykkes-, bil-/hus-, indenlandsk og international rejseforsikring, juridiske ydelser, og individuel sundhedssikring
  • Små virksomheder: Arbejdsskadeforsikring, ejendoms-, sundheds-, tand-, syns- og ansvarsforsikring
Øg forventningerne...

Gennem vores indgpående kendskab til pensions- og forsikringsselskaberne kan vi være med til at sikre, at jeres medlemmer får adgang til:

  • Konkurrencedygtige priser og grupperabatter
  • Personlig kundeservice
  • Virksomhedsspecifikke onlineportaler, der leverer uddannelse og økonomiske værktøjer
… og indtægterne

At levere omfattende ordninger til rimelige priser til medlemmerne opbygger loyalitet og øger indtægterne fra kontingenter.  

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at blive kontaktet af en konsulent vedrørende gruppeforsikringer/ordninger.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet

Pensions- og forsikringsløsninger