Stor fleksibilitet for medarbejdere og gennemsigtighed for arbejdsgivere

 

Bidragsbaserede pensionsordninger har længe været standarden i Danmark. Opbygningen med et indskud på pensionsordningen som en procentsats af lønnen  giver gennemsigtighed for arbejdsgiver og fleksibilitet for medarbejderen i forhold til at tilpasse pensionsordningen med frivilligt bidrag.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Mercer kan hjælpe med at designe, planlægge og styre skræddersyede pensionsordninger både globalt og lokalt. Vores rådgivning tager udgangspunkt i data og markedsindsigt, og vi hjælper med udformningen af jeres pensionspolitik, så vi sikrer jeres medarbejdere bedst muligt i forhold til jeres ønsker og behov.

Mercer din livlinje på pensionsordninger

Mercer arbejder tæt sammen med vores kunder for at tilbyde de services, der giver størst værdi for pengene udfra det givne behov. 

  • Vi kan hjælpe jer i udbudsprocessen med at finde den bedste leverandør til den mest konkurrencedygtige pris.
  • Vi kan bistå i overvågningen af aftalen med leverandøren og sikre, at de leverer, det I er blevet lovet,  så I får det fulde udbytte af aftalen.
  • Vi kan varetage den personlige rådgivning af jeres medarbejdere, som får fordel af vores uvildige tilgang med rådgivning, der tager udgangspunkt i, hvad der er optimalt for dem i deres individuelle livssituation.
Hvordan kan Mercer hjælpe?

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at udforme den bedst mulige pensionsløsning for jer - både lokalt og globalt.

Download vores White Paper

Udfyld venligst skemaet her for at downloade "Defined Contribution Investing Guiding Principles"
*Required Fields

Pensions- og forsikringsløsninger