Mercer Danmark | Pension og forsikring

Pension og forsikring

Vores kompetencer

Pension og forsikring

I Danmark har Mercer et tæt partnerskab med vores søstervirksomhed Marsh. Det kalder vi Mercer Marsh Benefits. Det betyder, at vi kan tilbyde en endnu bredere suite af løsninger med synergieffekter og stordriftsfordele for dig.


Vi hjælper både store multinationale koncerner og lokale virksomheder med forhandling, kommunikation, rådgivning og administration af pensionsordninger, sundhedsforsikringer, medarbejderforsikringer og andre personalegoder, som vores kunder ønsker at tilbyde deres medarbejdere. Med Mercer Marsh Benefits kan I også drage fordel vores globale tilstedeværelse, som gør, at vi kan hjælpe med løsninger, der er tilpasset de lande, I har aktiviteter i.
 
Som erfaren og uvildig pensions- og forsikringsmægler hjælper vi med at sikre, at I har en pensions- og sundhedsordning og andre medarbejderforsikringer der passer jeres situation.

- Vi hjælper med at finde det bedste leverandørmatch i udbudsprocessen.

- Vi holder løbende øje med markedet og vurderer om eventuelle ændringer potentielt påvirker virksomheden.

- Og vi tilbyder uvildig pensionsrådgivning til den enkelte medarbejder.

 

Kort fortalt kan vi hjælpe både med at udforme, styre og administrere pensions- og sundhedsordninger samt medarbejderforsikringer - uanset størrelsen på din virksomhed - til fordel for dig, dine medarbejdere og din virksomhed.  

  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet