Hjælp til ind- og udstationering af medarbejdere

Der er i dag stor forskel på udbud og efterspørgsel på dygtige medarbejdere i forskellige markeder, og for at imødese vækstbehov og udvikling er det blevet meget væsentligt for virksomheder at fastholde og udvikle medarbejdere med erhvervserfaring i udlandet. Og tiltrække udenlandske medarbejdere med de rette kompetancer.

Virksomheder bør være forberedt på at sende medarbejdere ud i verden – på et hvilket som helst niveau. Og på at indstationere medarbejdere for at opnå den rette blanding af kompetancer.

Vores undersøgelser og data er markedets bedste, og det samme er vores konsulenter, der med deres erfaring og Mercers værktøjer hjælper med specifikke ind- og udstationeringsspørgsmål og praktisk rådgivning i forbindelse med relevante data.

"Der er en øget efterspørgsel efter selvkørende, globale borgere."

Rettidige beslutninger

En af udfordringerne i forbindelse med udstationering er at finde balancen mellem de rette mennesker til jobbet og placeringen af dem på det rigtige tidspunkt til den rette pris. Mercer samarbejder med virksomheden for at forbedre processerne omkring de udstationerede og sikrer samtidig, at der tages hensyn til medarbejdertilfredshed og vækst.

Vi kortlægger talentstrategier, der er tilpasset virksomhedens mål. Ved hjælp af vores administrations- og planlægningsressourcer, hjælper vi jer med at forberede jobbeskrivelser for det pågældende ophold og projekt, vælge de rette kandidater og placere dem på de udvalgte udstationeringsdestinationer.  

Vi støtter også med udarbejdelse af effektive løn- og personalegodepakker og kommunikationen af disse til medarbejderne.  Medarbejderne kan opnå kulturel forståelse via Mercers Cultural Training Passport, og virksomheden kan få hjælp til udvikling af globale ledere med Mercers Global Leadership Profile.  

At forberede og eksekvere udstationering er en stor og til tider dyr proces. For at sikre at en udstationering kan betale sig, hjælper Mercer med at holde øje med investeringen. Vi måler på programmets ROI og succeskriterier og hjælper med opfølgnings- og fastholdelsesprocesser.

Indblik i lokalt data med globalt perspektiv

Som led i forberedelsen af medarbejderen og dennes familie giver Mercers eksklusive undersøgelser Cost of Living, og Quality of Living indblik i, hvilke typer af udgifter og hvilken levestandard udstationerede kan forvente sig i de fleste byer verden over.

Mercer gør udstationering enkelt

Vores Mobillity Starter Kit opdeler udstationering i tre dele: en informativ guide før flytningen, et expatriation management program til efter flytningen er fundet sted, og en mere omfattende pakke til virksomheder, der skal kunne håndtere flere udstationeringer på samme tid. Mercer har også værktøjer specifikt designet til håndtering af udstationering i ledelsesroller.

Udover udstationering vælger mange virksomheder efterhånden at tilbyde medarbejdere en ”local plus”-ordning, hvor medarbejderen ansættes under lokale forhold, men bliver tilbudt særlige tillæg til kompensationspakken. Mercer kan hjælpe med at fastsætte behovet ud fra opgavens natur og virksomhedens mål.

Hvordan kan Mercer hjælpe?

Vi kombinerer uddannelse, rådgivningsydelser, data og webbaserede værktøjer i vores mobility-ydelser. Vores eksperter på området tilbyder:

  • Uddannelse indenfor ind- og udstationering for alle jobniveauer
  • Rådgivning der lærer jer at være opmærksom på potentielt uventede situationer under udstationering
  • Software til administration, HR-løsninger og kulturel træning
  • Data til hjælp for vurdering og fastsættelse af løn, goder, flytning m.m.
  • Webbaserede værktøjer der letter adgang til al nødvendig information

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig
*Required Fields