Mercer Danmark | Talentstrategi

Mercer Danmark | Talentstrategi

Medarbejdere og karriere

Talentstrategi

Strategien definerer forretningens succes. Hvad er jeres strategi?

En virksomhed er kun så god som sine medarbejdere - og medarbejderne kun så gode, som den strategi virksomheden stiler efter. Tilfældig ansættelse og karriereplanlægning er derfor ikke længere tilstrækkelig. Medarbejdere kræver ikke længere bare jobs, men et individuelt og meningsfuldt karriereforløb.

Mestrer I planlægningen?

Hvordan virksomheder i dag vælger at håndtere mangel på kompetent arbejdskraft, globalisering, og individets æra er blot en lille del af de udfordringer, der er afgørende for, hvilke virksomheder der slår konkurrenten, når det gælder de rette talenter.

Udviklingen af en medarbejderstab, der trives, kræver en god forretningsmodel og indsigt i branchen, for at vide hvilke justeringer vil virke bedst i virksomhedens situation.

De bedste forudsætninger for en medarbejderstab der trives

Ved at kombinere HR-data, undersøgelser og rådgivning kan Mercer hjælpe med at sammensætte den bedste plan for virksomhedens arbejdsstyrke. I kan anvende vores kompetenceudviklingsværktøj og –processer til at analysere jeres forretningsstrategi, identificere spørgsmål omkring, hvordan I håndterer talent management i organisationen, og definere praktiske initiativer, der opfylder kompetencebehovene.  

Vores Workforce Planning Tool eller Internal Labor Market platform kan anvendes til vurdering af den nuværende stab, hvor data kan danne grundlag for vurdering af, hvilke investeringer der lønner sig, og hvor virksomheden bør fokusere i fremtiden.

Fra måling af præstationer til udvikling af karrierer

Koncepterne performance management og karriereplanlægning udvikler sig i en retning, hvor det ikke længere blot vurderes, hvad medarbejdere har leveret men også medarbejderens fremtidige karrieremuligheder.

Mercers undersøgelser viser, at karriereplanlægning er vigtig for medarbejderens engagement og dermed fastholdelse og motivering af dygtige medarbejdere – i nogle tilfælde endda vigtigere end lønnen.

Vi arbejder derfor så vidt muligt ud fra et langsigtet perspektiv, når det gælder performance management. Det giver, de virksomheder vi arbejder med, mulighed for at sammensætte og sikre en medarbejderstab, der er produktiv og motiveret.

Hvad siger kunderne?

Vores data giver indsigt i talent- og performance management verden over, og vi leverer praktiske løsninger til de udfordringer, der identificeres i arbejdet. Vi har eksempler på, hvilke ledelseskompetencer er nødvendige i forskellige markeder, og hvordan virksomheder håndterer emner som udstationering på bedst mulig vis.

"Det kan være en hel videnskab at identificere potentielle medarbejdere med de rette værktøjer. Mercer hjalp os med at identificere og udvikle ledere med det rette vækst-drive."

- Raelee Hobson, Organisational Development,  Oil Search Limited.

Hvordan kan Mercer hjælpe?

Vores eksperter indenfor talentstrategi kan hjælpe med:

  • Udvikling og implementering af en effektiv organisationsstruktur og Employer Value Proposition (EVP)
  • Work force-planlægning og –analyse – Internal Labour Market Analysis (ILM)
  • Identificering af nøglekompetencer, talentmasse og potentielle ledere, samt udvikling af karriereplaner, -strategier og performance management-værktøjer
  • Udvikling af talentstrategier i forbindelse med fusion og opkøb
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet