En virksomhed er kun så god som sine medarbejdere - og medarbejderne kun så gode, som den strategi virksomheden stiler efter. Tilfældig ansættelse og karriereplanlægning er ikke tilstrækkelig. Medarbejdere kræver ikke bare jobs, men et individuelt og meningsfuldt karriereforløb. Er jere Employer Value Proposition (EVP) klar til fremtiden?

Mestrer I planlægningen?

Hvordan virksomheder vælger at håndtere mangel på kompetent arbejdskraft, globalisering, og individets æra er nogle af de udfordringer, der er afgørende for, hvilke virksomheder vinder kampen om de rette talenter.

Vi kan hjælpe dig udvikle en medarbejderstab, der trives. Mercers indsigt skaber grundlaget for hvilke justeringer, der vil virke bedst i virksomhedens situation.

62 % af organisationer/virksomheder bedømmer, at de er ineffektive, når det kommer til planlægning af strategien for deres arbejdsstyrke.

De bedste forudsætninger for en medarbejderstab der trives

Ved at kombinere HR-data, undersøgelser og rådgivning kan Mercer hjælpe med at planlægge sammensætningen af virksomhedens arbejdsstyrke. Vores kompetenceudviklingsværktøj og –processer analyserer jeres forretningsstrategi og identificerer nøglespørgsmål til, hvordan I håndterer talent management og definerer initiativer, der opfylder kompetencebehovene.  

Vores Workforce Planning Tool eller Internal Labor Market platform kan hjælpe med at vurdere den nuværende stab og give data, der kan danne grundlag for vurdering af, hvilke investeringer der lønner sig, og hvor virksomheden bør fokusere i fremtiden.

Fra måling af præstationer til udvikling af karrierer

Koncepterne performance management og karriereplanlægning udvikler sig i en retning, som inddrager medarbejderens fremtidige karrieremuligheder.

Mercers undersøgelser viser, at karriereplanlægning er vigtig for medarbejderens engagement, fastholdelse og motivation – i nogle tilfælde endda vigtigere end lønnen.

Derfor arbejder vi ud fra et langsigtet perspektiv, når det gælder performance management. Det giver, de virksomheder vi arbejder med, mulighed for at sammensætte og sikre en medarbejderstab, der er produktiv og motiveret.

Hvordan kan Mercer hjælpe?

Vores eksperter indenfor talentstrategi kan hjælpe med:

  • Udvikling og implementering af en effektiv organisationsstruktur og Employer Value Proposition (EVP)
  • Work force-planlægning og –analyse – Internal Labour Market Analysis (ILM)
  • Identificering af nøglekompetencer, talentmasse og potentielle ledere, samt udvikling af karriereplaner, -strategier og performance management-værktøjer
  • Udvikling af talentstrategier i forbindelse med fusion og opkøb

"With the right tools, identifying potential can be a science. Mercer partnered with us to identify and develop leaders with a growth mindset." Raelee Hobson, Organisational Development, Oil Search Limited.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet

Medarbejder- og karriereløsninger