Den førende vidensbase for HR-afdelingen

140+

lande

30.000+

virksomheder

15.000.000

medarbejdere

400.000+

jobs

 

Halvdelen af alle virksomheder konkurrerer om medarbejdere med tre eller flere sektorer ( 2019 study in Digital Talent). Derfor er det afgørende, når du skal sammensætte din job- og aflønningsstruktur,  at du har adgang til data for løn- og godepakker, som både favner bredt og samtidig går i dybden. Mercer’s Total Remuneration Survey (TRS) er en af verdens førende databaser over løndata på tværs af jobniveauer og industrier, der opdateres årligt med deltagende virksomheders egne data.

Adgang til omfattende løn- og personalegode data online

Få adgang til specifikke roller eller kombiner datasæt for unik indsigt med vores online værktøjer, og opnå skræddersyede tabeller, grafer og rapporter med de data du behøver for overblik over et jobmarked i løbende forandring.

 

Du kan vurdere den præcise forskel i dine medarbejderes løn- og godepakker eller oprette egne sammenligningsgrupper og generere visuelle overblik med data for specifikke sektorer.  

 

Du kan tage data-baserede beslutninger om din virksomheds job-, løn- og personalegodestrukturer. Både når det drejer sigom den løbende årlige evalueringer og for nye ansættelser.

Total Remuneration Survey (TRS) - den komplette pakke

Få adgang til al løn - og godedata ét sted. Den komplette TRS-pakke er dit adgangspunkt til indsigter og analyser, som input til afgørende beslutninger om globale HR problematikker.  Pakken indeholder blandt andet:

 

  • Gennemprøvet metode med pålidelige årlige data og overblik over tendenser i markedet.
  • Stor fleksibilitet med mulighed for datasplit på for eksempel land, sektor, roller med mere samt mulighed for konsulentstøtte
  • Online data-sammenligning hvor du kan 'slice and dice' data efter dine behov. Med vores online værktøjer kan du analysere data ud fra de parametre, der giver mest mening for dig.

Total Remuneration Survey (TRS) - opdelt pakke

Har du udvalgte spørgsmål, men ikke brug for hele TRS pakken? Vi har mulighed for at lave dataudtræk til dig for f.eks. specifikke stillinger eller afvigelses rapporter, som viser dig, hvordan dine medarbejderes løn- og godepakker ligger i forhold til markedet.

Afdækning af dine behov

Har du behov for hjælp til at afdække hvordan din kompensationspolitik ligger i forhold til niveauet i markedet, står vores konsulenter klar til at hjælpe dig med at

 

  • undersøge muligheder for at optimere sine omkostninger og kompensationspolitik.
  • få overblik over COVID-19s indflydelse på 'prisniveauet' i markedet for forskellige jobtyper.
  • få en uafhængig vurdering af lønninger og incitamentspakker for ledelsen

Uanset om du har fokus på daglig administration, eller søger efter inspiration og viden om hvordan du kan navigere i den nye normal, i takt med at pandemien er ved at komme bedre under kontrol, og komme styrket tilbage - klar til fremtiden - står vi klar til at hjælpe dig med dine udfordringer.

 

Overblik over vores top online løsninger 

Få et hurtigt overblik over vores top online løsninger, og hvordan du og din virksomhed kan komme hurtigt i gang og blive i stand til at tage databaserede beslutninger i forhold til dine medarbejdere. Alt sammen let tilgængeligt online.

Læs mere om vores produkter inden for løn, personalegoder, ud- og indstationering med mere. 

Tal med en konsulent fra Mercer Danmark

Udfyld venligst formularen nedenfor.

*Felt påkrævet