Mercer Danmark | HR-transformation

Mercer Danmark | HR-transformation

Medarbejdere og karriere

Skab en effektiv HR-organisation

En HR-afdeling der leverer – nu og i fremtiden

Virksomhedens HR-afdeling kan ikke forvente at kunne følge med i verdens udvikling, hvis den ikke selv udvikler sig. Det er væsentligt, at afdelingens drift og medarbejdere fungerer i omgivelser, der konstant byder på hurtige skift – hvad enten der er tale om lovgivning, organisationsstruktur eller kultur m.m.

HR-afdelingen kan stå over for mange forskellige udfordringer: omstrukturering, fusion, manglende kvalificeret arbejdskraft, budgetnedskæringer, medarbejderforespørgsler, og ny teknologi.

Hos Mercer mener vi ikke, at HR-afdelingen bare skal løse disse opgaver en efter en, men derimod bør indtage en central rolle i virksomheden, der baner vejen for de leveringer, der skal sikre gode resultater på bundlinjen.   

En værdiskabende HR-funktion

Hvordan kan kernen i virksomhedens HR-processer som for eksempel rekruttering, forfremmelser og performance management blive mere effektive? Hvordan kan HR sikre sig rollen som en værdifuld business partner, når det gælder strategiske diskussioner?

Godt design er ikke altid lig med god praksis. Flere virksomheder har ved hjælp fra Mercers HR Operations Scanner® fundet utilstrækkeligheder ved deres HR-servicemodel, hvor afdelingens ydelser ikke har passet til virksomhedens strategi. Indsigten har givet virksomheden og HR-afdelingen mulighed for at omprioritere og sikre, at HR blev en værdiskabende strategisk medspiller.

Human Capital Management i skyen: Workday og SAP

Det er ingen sag at arbejde cloud-baseret i dag. Mercers rådgivere kan hjælpe jer med smidig opdatering eller implementering af Workday eller SAP og tilbyder support i forhold til udvælgelse af rette løsninger og systemer til jeres strategi. 

Hvordan kan Mercer hjælpe?

HR-transformation sker løbende og følger virksomhedens udvikling i markedet.
Mercer kan hjælpe med:

  • Effektivisering af HR-processer, så de matcher virksomhedens mål
  • Udvikling af et stærkt HR-team gennem evaluering og udvikling af HR-medarbejdere
  • Omstilling til et mere effektivt system med HR-sourcing og –teknologi
  • Øget afkast på HR-investeringer ved hjælp af rådgivning og implementeringstjenester til Workday og SAP
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet