Total Remuneration Survey (TRS)

Total Remuneration Survey (TRS)

Mercers Total Remuneration Surveys (TRS) giver omfattende markedsdata om løn- og godepakker verden over. Du får det samlede overblik lige fra basisløn til den totale pakke - inklusive alle personalegoder og incitamenter.

  • 400,000 jobs
  • 30,000+ deltagende virksomheder & organisationer
  • 140+ lande

HR Academy - Open Learning

Mercers HR Academy er en opfattende læringsplatform designet til at opbygge både kerne - og tekniske HR-kompetencer. Platformen er opbygget i grupperinger efter HR-discipliner og byder på fundamental læring på tværs af en række moduler, hvor du selv bestemmer tempoet.

 HR Academy - Open Learning
Talent All Access Portal (TAAP)

Talent All Access Portal (TAAP)

Mercers Talent All Access® giver adgang til en stor mængde indhold, grupperet efter kategori, geografi, sektor og indsigter. Indsigterne er pakket i tilgængelige formater designet til at hjælpe dig med at designe, udvikle, vækste og transformere dine medarbejdere.

 

 

Worldwide Benefit & Employment Guidelines (WBEG)

Det er ofte myndighedernes krav og anbefalinger der driver fastsættelsen og sammensætningen af personalegoder. Mercers WBEG giver en forståelse for både de basale personalegoder og mulighederne for at supplere dem, såvel som den regulatoriske baggrund, tendenser og opdateringer for hvert gode.

Worldwide Benefit & Employment Guidelines (WBEG)

Bliv kontaktet af en konsulent

Udfyld formularen nedenfor, så vil du blive kontaktet af en konsulent fra Mercer Danmark snarest muligt.

*Required Fields