Medarbejdere og karriere
Aflønning og godtgørelse af medarbejderne

Effektiv aflønning af medarbejderne – virksomhedens største aktiv

 

Entusiasme, motivation og indsats findes næppe som linjer i virksomhedens årsregnskab. Alligevel har disse uhåndgribelige faktorer stor indflydelse på medarbejdernes præstationer og virksomhedens resultat. Nøglen til at beholde de rette personer i de rette roller i virksomheden kræver den rigtige kompensationsstrategi.

Fakta, data, indsigt – analyse af det knapt så målbare

Forretningsresultater er drevet af mennesker. Men hvad driver dem? Løn er naturligvis en vigtig del, men der skal oftest mere til.

Mercer har over 70 års erfaring i, hvad der driver medarbejdere og i at omsætte denne viden til resultater. Vores benchmarking-database er verdens bedste, når det gælder evaluering, design og udvikling af konkurrencedygtige kompensationsstrategier, lønpakker, bonus- og incitamentsprogrammer for at skabe en produktiv og tilfreds medarbejderstab.

Hvor godt kender du medarbejderne?

En effektiv aflønningsstrategi tager hensyn til medarbejderstabens mangfoldighed. Hvilken type kompensation man er tilfreds med afhænger gerne af ens livssituation – der er stor forskel på prioriteterne hos nyuddannede og seniormedarbejdere, der er på vej på pension.

I en tid hvor individet er i centrum, kan Mercer hjælpe med at strukturere markedstilpassede kompensationsplaner ud fra karriereniveau, organisationens sammensætning, kultur og stillinger. Vores unikke database 'International Position Evaluation' (IPE) anvendes til at vurdere eksisterende og nye stillinger, og giver virksomheden (ledere og HR) et robust beslutningsværktøj.

"65 procent af børn i dag vil formentlig ende i jobs, der endnu ikke er opfundet." The New York Times

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores eksperter indenfor kompensation kan hjælpe med:

  • Udvikling af incitamentstrategier og kompensationspakker der fordrer vækst
  • Datadrevet indblik i medarbejderpræstationer i form af jobanalyse og stillingsvurderinger
  • Benchmark af løn og jobniveauer på tværs af et bredt spekter af brancher og geografier inklusiv grundløn og design af aflønningsstruktur bl.a. ved hjælp af Mercers International Position Evaluation (IPE)
  • Design af effektive aflønningsstrategier, stillingsbeskrivelser og lønstrukturer
  • Administration af omkostninger i form af faste eller variable kompensationsplaner
  • Harmonisering af aflønningsstrategier i forbindelse med fusion og opkøb

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

We’re eager to speak with you. Please provide your details below.
*Felt påkrævet

Medarbejder- og karriereløsninger