Mercer Danmark | Aflønning og godtgørelse af medarbejderne

Mercer Danmark | Aflønning og godtgørelse af medarbejderne

Medarbejdere og karriere

Aflønning og godtgørelse af medarbejderne

Effektiv aflønning af medarbejderne – virksomhedens største aktiv

Entusiasme, motivation og indsats findes næppe som linjer i virksomhedens årsregnskab. Alligevel har disse uhåndgribelige faktorer indflydelse på medarbejdernes præstationer. Nøglen til at beholde de rette personer i de rette roller i virksomheden kræver den rette kompensationsstrategi.

Fakta, data, indsigt – analyse af det knapt så målbare

Forretningsresultater er drevet af mennesker. Men hvad driver dem?

Løn er naturligvis en vigtig del af fastholdelse af medarbejdere, men der skal oftest også mere til. Mercer har mere end 70 års erfaring i, hvad der driver medarbejdere, og i at omsætte denne viden til resultater.

Vores benchmarking-database er verdens bedste, når det gælder evaluering og udvikling af konkurrencedygtige kompensations- og lønpakker.

Vi har erfaringen og de faktuelle tal, der skal til for at designe virksomhedens kompensationsstrategi og incitamentsprogrammer, administration af intern egenkapital, og skabe en produktiv og tilfreds medarbejderstab.  

Hvor godt kender du medarbejderne?

En effektiv aflønningsstrategi tager hensyn til medarbejderstabens mangfoldighed. Hvilken type kompensation man er tilfreds med afhænger gerne af ens livssituation – der er stor forskel på prioriteterne hos nyuddannede og seniormedarbejdere, der er på vej på pension.

I en tid hvor individet er i centrum, bør virksomheder overveje mulighederne i sammensætningen af deres kompensationspakker nøje, som en del af deres tiltræknings- og fastholdelsesstrategi.
   
Hos Mercer kan vi hjælpe med at strukturere markedstilpassede kompensationsplaner ud fra karriereniveau, organisationens sammensætning, kultur og stillinger. Vores unikke database International Position Evaluation (IPE) anvendes i vurderingen af eksisterende og nye stillinger, der vil give virksomhederne (ledere og HR) et robust beslutningsværktøj.

"65 procent af børn i dag vil formentlig ende i jobs, der endnu ikke er opfundet." The New York Times

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores eksperter indenfor kompensation kan hjælpe med:

  • Udvikling af incitamentstrategier og kompensationspakker der fordrer vækst
  • Datadrevet indblik i medarbejderpræstationer i form af jobanalyse og stillingsvurderinger
  • Benchmark af løn og jobniveauer på tværs af et bredt spekter af brancher og geografier inklusiv grundløn og design af aflønningsstruktur bl.a. ved hjælp af Mercers International Position Evaluation (IPE)
  • Design af effektive aflønningsstrategier, stillingsbeskrivelser og lønstrukturer
  • Administration af omkostninger i form af faste eller variable kompensationsplaner
  • Harmonisering af aflønningsstrategier i forbindelse med fusion og opkøb
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet