Succes i en tid med meget hurtige transaktioner


Der er for alvor tændt op under sælgers marked. Kapitalfondenes kunder skal være i stand til at handle hurtigt og behændigt med is i maven for at holde trit med nutidens sælgere.

Selv om markedets dynamik er til fordel for sælgerne, kræver evnen til at realisere en handels fulde potentiale et ekspertniveau, som kun få virksomheder besidder. Mercer har unikke kvalifikationer til at hjælpe kapitalfonde med at reagere hurtigt og lykkes i dagens hurtige marked, uanset om det drejer sig om køb eller salg.

Når korte tidshorisonter kolliderer med tidsbegrænset likviditet

Opkøbere af andre virksomheder, der kan fremskaffe likvider via kommanditselskaber, er under et enormt pres for at identificere og udføre handler inden for meget kort tid.

Mercer kan hjælpe kapitalfonde med at gennemføre forceret men effektiv due diligence og med at mindske risici samt sikre, at handlen sker – alt imens der udarbejdes en strategi, der er med til at maksimere værdien.

Sælgere må øge opmærksomheden

Det kan være svært for sælgere at vide sig sikker i sådanne situationer. At afslutte handler hurtigt kan ofte medføre den risiko, at salget falder til jorden, medmindre sælgerens strategi omfatter:

  • Omvendt due diligence for at identificere advarsler og andre situationer, der kan fjerne en potentiel købers bekymringer
  • Aggressiv projektstyring for at matche handlens korte tidshorisonter
  • Strategisk perspektiv der hjælper til at maksimere den økonomiske gevinst
Etablering af globale ressourcer på kort tid

Mercers globale tilstedeværelse giver tydelige fordele for både købere og sælgere. Med aktiviteter i mere end 130 lande kan vi have de rette personer klar på det rette sted med det samme.

Personer, der forstår sproget og kulturen og de lokale love og forskrifter, og som kan hjælpe med at indgå handlen i henhold til tidshorisonten.

Mercers start-til-slut proces i forbindelse med fusioner og opkøb

Hos Mercer har vi en omfattende forståelse for handelsprocessen. Vi har projektstyringskompetencer med dokumenterede metodologier og værktøjer. Vi er erfarne konsulenter, der kan identificere og definere risici, opgaver, timing og integration.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet

Fusions- og opkøbsløsninger