Balancering af finansiering, omkostninger og risici

 

Ekstreme udsving har på det seneste påvirket finansieringen af pensionsordninger, en udvikling der sandsynligvis fortsætter i den nære fremtid. På trods af at stærke resultater fra ordinære aktier og højere afkast på obligationer øger finansieringen af ordningerne, giver det god mening at udvikle og implementere en effektiv risikostyringsstrategi.

En integreret tilgang

Mercer arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, når det gælder risikostyring af pensionsordninger – en tilgang hvor løsningsstrategien sættes efter ordningens overordnede finansieringsstatus. Mercers konsulenter har ekspertise i at udvikle avancerede strategier, der omfatter:

  • Håndtering af risici
  • Integrering af risikohåndtering med finansiering (Liability-driven investments)
  • Deriviater som finansielle instrumenter for effektivisering af kapitalforvaltning
  • Opkøb
Reduktion af risiko

Mercer er behjælpelig med at sikre, at mulighederne for reduktion af risiko udnyttes, og at der reageres hurtigt på ændrede markedsforhold. Vi kan hjælpe til med at fastlægge risiko for forskellige aktivklasser og tærskelværdier.

De fleste ordninger baserer tærskler på baggrund af den finansierede status, men vi går skridtet videre. Vi arbejder med kunder for at udvikle tærskler på baggrund af renter for dermed at kunne fastlåse højere renter automatisk i forbindelse med ordningerne. For virksomheder, der ønsker at opsige deres ordning, kan vi hjælpe med at udvikle tidsbaserede tærskler.

Global formueforvaltning

Mercer er formueforvalter for kunder over hele verden. Vi tilbyder multinationale virksomheder ét sted, hvor de kan henvende sig for at opnå konsoliderede oplysninger om formueforvaltning til sponsorer og formueforvaltere.

Download vores hvidbog

Udfyld formularen for at downloade The Integrated Pension Governance and Risk Management Framework
*Felt påkrævet

Formue- og investeringsløsninger