Langsigtede investeringer

 

En væsentlig anskuelse for stiftelser og fonde, når det gælder investering, er udover udviklingen af en portefølje, der kan modstå dagens kriser eller stigende aktiemarked, også at sikre at man har en investeringsstrategi, der holder.

Mercer har ageret som formueforvalter mellem institutionelle investorer og kapitalforvaltere i mange år, og vi forstår vigtigheden i at foretage langsigtede investeringer.

Vores erfaring med non-profit virksomheder

Hos Mercer kender vi til de udfordringer, som stiftelser og fonde står over for. Vi arbejder med over 250 non-profit kunder og har hjulpet dem med at opbygge deres porteføljer og udgiftspolitikker og har ført deres udvalg gennem nogle af de mest udfordrende perioder.  

Hjælp med at opfylde store mål

Mercer hjælper stiftelser og fonde med at realisere højere risikotilpassede resultater og dermed med at opfylde en højere mission. Vores størrelse og volumen giver vores kunder en reel fordel. Vi har ressourcer i 35 økonomiske centre globalt, hvilket gør os i stand til at finde frem til nye forvaltere samt vedligeholde det fortsatte forhold til nuværende forvaltere.

Værdifulde erfaringer

I modsætning til mindre virksomheder har Mercer ressourcer til at levere brugertilpassede ydelser til vores kunder. Vores kunde-til-konsulent ratio er lav, og konsulenterne støttes af en hel stab af analytikere, forskere og driftspersonale. Det giver os mulighed for at levere et højere ekspertniveau og ydelse til vores kunder.

Minimering af risici og omkostninger

Vi hjælper organisationer med at opnå den rette balance mellem risici og muligt udbytte, og vi har et skarpt øje for at mindske udgifter. Der er ingen skjulte gebyrer; vi gør det, vi gør, for et almindeligt honorar.

Build a long-term relationship

At Mercer, we are geared for the long term. Established in 1937, we’ve faithfully served clients for more than 80 years.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet

Formue- og investeringsløsninger