Er du allerede en investor? Find information om alle fonde her.

 

De højest ratede kapitalforvaltere1, simple processer og styringsredskaber.

 

Alle investorer er forskellige, men ambitionerne er de samme - de vil alle nå deres investeringsmålsætning, minimere risikoen og forblive i kontrol.  Vores investeringsplatform hjælper dig med at gøre netop det. Vi kan hjælpe dig med at udvikle en komplet risiko- og styringsløsning. Du får adgang til en lang række højt ratede kapitalforvaltere, og du har gode muligheder for at reducere dine omkostninger. Kontakt os og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig opnå dine mål.

 

En anderledes type investerings partner

 

 

“Ved at lytte til vores kunder, fokusere på styringsværktøjer og designe løsninger med udgangspunkt i deres ønkser og behov, kan vi give institutionelle investorer sikkerhed for at deres porteføjler kontinuerligt har den rigtige sammensætning af forvalterekspertise, -erfaring og -evne til at reagere under foranderlige markedsforhold.” – Mick Dempsey, Global Head of investment solutions.

 

Private markets: mange muligheder, øget spredning og højere afkastpotentiale

Populariteten af Private markets er stignede i takt med at investorer flytter dele af deres porteføljer væk fra de listede handelsplatforme for at opnå en øget spredning af deres risiko og diversificere deres muligheder for afkast. Mulighederne i Private Markets dækker over mange sektorer og regioner med forskellige tilbud til investorer, men de har et fællestræk; de er ikke udsat for volatiliteten på de listede handelsplatforme, og byder på en potentiel upside for den tålmodige investor. 

Private markets byder dog på en udfordring i forhold til at bedømme kompetancer og resultater - her kan Mercer hjælpe. Vi har over 25 års erfaring med at investere i Private markets, og har opbygget kendskab til og indsigt i en bred vifte af højt ratede kapitalforvaltere. Vores dedikerede team med over 180 investeringsanalytikere på 20 lokationer verden over arbejder med rådgivningsmandater på samlet 200 mia. USD i  alternativer med 21 mia USD under direkte implementering.2

 

Undersøg mulighederne i private markets

 

Investeringsløsninger for pensionsselskaber

 

Mercers giver pensionsselskaber et omfattende sæt investeringsløsninger. Vi kan hjælpe med at designe skræddersyede strategier, rådgive om - og tilpasse opbygningen af porteføjler for at udnytte muligheder i markedet eller tilbyde en komplet outsourcet løsning (OCIO). Vores pensionsselskabskunder nyder godt af Mercers historie, kunnen og størrelse, samt vores globale strategiteams mere end syv årtiers erfaring med investeringsrådgivning til alle typer organisationer.

 

Vi har verdens største database af kapitalforvaltere, som tæller over 6500 forvaltere, der har mere end 7 trillioner USD under forvaltning2. Mercers størrelse og førerposition i markedet giver os en stærk forhandlerposition for at opnå gunstige priser hos kapitalforvalterne, en besparelse vi sender videre til vores kunder. At vi har vores egen platform til at sammensætte porteføljer og styre udvælgelsen af kapitalforvaltere, gør os desuden i stand til hurtigt at tilpasse os til markedet og udnytte muligheder eller minimere risici.

 

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at designe din investeringsløsning og muligheden for eventuelle besparelser i kapitalforvaltergebyrer.

 

Investeringsløsninger for legater og fonde

 

Vi hjælper not-for-profit organisationer, lige fra store globale fonde til små familiedrevne legater, med at designe porteføljer skræddersyet til deres behov, som giver mulighed for resultater, hvor de stadig er i kontrol, og hvor omkostningerne er lave.

 

Vores investeringsløsninger og styringsværktøjer giver vores not-for-profit og velgørende kunder adgang til et univers af professionelle kapitalforvaltere til at hjælpe dem med at opfylde deres formål. Vi arbejder tæt sammen med kunderne i formuleringen af deres langsigtede investeringsstrategi, hvor vores erfarne rådgivere trækker på Mercers indsigter og erfaring på området opbygget gennem mange årtier. Vi kan selvfølgelig også hjælpe kunder med at implementere bestående strategier, hvor de stadig kan opnå fordelene ved vores verdensførende database af kapitalforvaltere til at diversificere og styre deres portefølje og minimere omkostningerne. 

 

Hvis bæredygtighed er et særligt parameter, kan vores dedikerede ESG-investeringsteam hjælpe med alt fra udformning af ESG politik - baseret på kundens ønsker og behov - til styring og tilsyn med porteføljerne, så vi sikrer, at kapitalforvalterne lever op til deres ESG forpligtigelser, og at vores kunder ikke risikerer at blive associeret med investeringer, de ikke ønsker at lægge navn til.

 

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at designe din investeringsløsning, hvor du bevarer kontrollen over din portefølje og muligheden for eventuelle besparelser i omkostninger til kapitalforvaltere.

 

Investeringsløsninger for formueforvaltere og family offices

 

Vi hjælper formueforvaltere, herunder banker, finansielle rådgivere og family offices, med klart at definere forventede investeringsresultater og potentielt forbedre den værdi, de leverer til deres kunder. Gennem vores investeringsplatform tilbyder vi formueforvaltere en række kernebyggesten, som de kan kombinere for at imødekomme deres kunders behov og dække hvert trin på deres kundes vej. Vi samarbejder med dem om at skabe en skræddersyet ramme -fra strategisk design på institutionelt niveau til porteføljeovervågning og kommunikation.

 

Vores analysekapacitet - som tusinder af investorer over hele verden trækker på og har fordel af - dækker et bredt globalt udvalg af kapitalforvaltere, som spænder over et betydeligt antal aktivklasser - inklusive private markets og illikvide porteføljer . Som en upartisk udbyder vælger vi kapitalforvaltere udelukkende på kvalitet, og vi overvåger dem konsekvent for ændringer i strategi og operationelle anomalier. Vi bruger også vores markedsposition til at reducere kapitalforvalternes honorarer - og andre tredjepartsgebyrer, så vores kunder får den bedste pris.

 

Vi kan også hjælpe formueforvaltere med rettidig implementering og tilsynsopgaver. Vi kan hjælpe med at reagere hurtigt på skift i markedet eller med at teste nye ideer af. Uanset størrelse og sofistikeringsgrad kan formueforvaltere verden over få glæde af styrken, rækkevidden og effektiviteten af Mercers investeringsløsninger, hvilket gør dem i stand til at skærpe deres fokus og potentielt levere bedre klientresultater. Kontakt os for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Investeringsløsninger for forsikringsselskaber

 

Vi hjælper både store, globale forsikringsselskaber og små regionale specialister med at forbedre tilsynet med deres porteføljer, styre risici og potentielt reducere deres implementeringsomkostningerne. Vores investeringsløsning er grundlæggende en styringsstruktur, der er designet til at give vores kunder adgang til lige netop så meget af vores institutionelle investeringsevne, som de har brug for. Det fungerer som en række kernebyggesten, som forsikringsselskaberne vælger og kombinerer for at skabe en skræddersyet pakke, der passer præcis til deres målsætning og budget.

 

 

Vi kan hjælpe med alle dele af dine processer fra aktuarmæssig rådgivning og design af investeringsstrategi til implementering af portefølje og rapportering om lovgivning. Takket være vores betydelige analysekapacitet kan vi forstå og holde trit med sektorens lovgivningsmæssige nuancer og likviditetskrav, som gør os i stand til at konstruere og implementere diversificerede porteføljer med nøje  risikostyring.

 

 

Vi påtager os dynamisk styring af aktiver, så vi inden for aftale retningslinjer, hjælper vores kunder med at navigere mellem risici og muligheder i en tid med urolige markeder. Vores operationelle platform sikrer, at vores kunder overholder gældende retningslinjer så som forpligtelser med hensyn til offentliggørelse af CO2, og vores strateger kan hjælpe dem med at undgå eventuelle underliggende investeringseksponeringer.

 

 

Uanset om du har brug for en komplet end-to-end-løsning, regulatorisk rapportering eller bare har brug for en pålidelig second opinion, har vi det, du har brug for. Kontakt os for at undersøge, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Mød to af vores globale investeringsledere

Mick Dempsey

Mick Dempsey

Global Head of Investment Solutions

Mick har det globale ansvar for Mercers investeringsforretning, som under hans ledelse har taget en stærk global position i markedet. Vi er i dag verdens største udbyder af investeringsløsninger, og administrerer mere end 305 mia. USD i aktiver 1 på vegne af mere end 1.000 kunder 2 . Mick er også CEO for Mercer Global Investments Europe, vores europæiske investeringsadministrationsvirksomhed, og har været hos Mercer i flere ledende stillinger siden han tiltrådte i 1999. Mick er en CFA-charterholder, har en Business & Finance-grad fra Dublin City University og en kandidatgrad i Business fra Michael Smurfit, UCD Business School. Han har base i Dublin.

Niall OSullivan

Niall O’Sullivan

EMEA & Asia CIO

Niall har ansvaret for design, implementering og løbende tilsyn med Mercer Investment Managers udvalg af fondsløsninger, som er tilgængelige for en lang række kunder i hele Europa. Han er også ansvarlig for vores diskretionære forvaltertjenester. Niall startede i Mercer i 2010 og kom fra QED i Dublin, hvor han havde fokuseret på investeringsmuligheder hos banker og forsikringsselskaber. Før dette arbejdede han hos Bank of Ireland Global Markets og skabte deres derivatbaserede løsninger og udviklede bankens LDI-produktsortiment og inflationsrelaterede løsninger. Niall fik en guldmedalje og førsteklasses hædersbevisninger i matematik fra Trinity College Dublin, hvor han også var Scholar of the College sammen med en Honours MSc fra Dublin City University i Investments and Treasury Management, hvor han sluttede på førstepladsen.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Udfyld formularen nedenfor

*Required Fields

 

 

Footnotes

1 Highly rated by Mercer’s in-house global strategic research team.

2 As at 31 December 2019

* Past performance is not an indication of future returns. Superior returns cannot be guaranteed

 

IMPORTANT INFORMATION

 

The investment solutions described on this site may be delivered by different Mercer entities, depending on where you are based.  Not all services described may be available in your jurisdiction.  Please contact your Mercer representative to see what services are available to you.

 

Investment management and advisory services for U.S. clients are provided by Mercer Investments LLC (Mercer Investments). Mercer Investments LLC is registered to do business as “Mercer Investment Advisers LLC” in the following states: Arizona, California, Florida, Illinois, Kentucky, New Jersey, North Carolina, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, and West Virginia; as “Mercer Investments LLC (Delaware)” in Georgia; as “Mercer Investments LLC of Delaware” in Louisiana; and “Mercer Investments LLC, a limited liability company of Delaware” in Oregon.  Mercer Investments is a federally registered investment adviser under the Investment Advisers Act of 1940, as amended. Registration as an investment adviser does not imply a certain level of skill or training. The oral and written communications of an adviser provide you with information about which you determine to hire or retain an adviser. Mercer Investments’ Form ADV Part 2A & 2B can be obtained by written request directed to:  Compliance Department, Mercer Investments, 99 High Street, Boston, MA 02110.

 

Certain regulated services in Europe are provided by Mercer Global Investments Europe Limited, Mercer (Ireland) Limited and Mercer Limited. Mercer Global Investments Europe Limited and Mercer (Ireland) Limited are regulated by the Central Bank of Ireland. Mercer Limited is authorized and regulated by the Financial Conduct Authority. Registered in England and Wales No. 984275. Registered Office: 1 Tower Place West, Tower Place, London EC3R 5BU.

 

References to Mercer shall be construed to include Mercer LLC and/or its associated companies. 

 

Nothing in these documents should be viewed as the provision of investment advice.  Information provided is for information purposes only to assist clients to evaluate investment solutions options that may be suitable for their needs. Any decision on what investment strategy to follow is the clients’ decision.  Nothing in this document constitutes advice, an offer or a solicitation of an offer to buy or sell securities, commodities and/or any other financial instruments or products or constitute a solicitation on behalf of any of the investment managers, their affiliates, products or strategies that Mercer may evaluate or recommend.

 

Past performance does not guarantee future results. Mercer’s ratings do not constitute individualized investment advice. The value of your investments can go down as well as up, and you may not get back the amount you have invested.  Investments denominated in a foreign currency will fluctuate with the value of the currency.  Certain investments carry additional risks that should be considered before choosing an investment manager or making an investment decision.

 

Mercer does not provide tax or legal advice. You should contact your tax advisor, accountant and/or attorney before making any decisions with tax or legal implications.

 

Information contained herein may contain information from third party sources. While the information is believed to be reliable, Mercer has not sought to verify it independently. As such, Mercer makes no representations or warranties as to the accuracy of the information presented and takes no responsibility or liability (including for indirect, consequential or incidental damages), for any error, omission or inaccuracy in the data supplied by any third party.

 

For the most recent approved ratings of an investment strategy, and a fuller explanation of their meanings, contact your Mercer representative.

 

When receiving investment advice from Mercer, the advice provided can relate to solutions from both third parties and Mercer group entities. As a result, Mercer does not promote, nor should you consider, the advice provided as being independent. This conflict is addressed in more detail in our Conflicts of Interest Statement. For Mercer’s conflict of interest disclosures, contact your Mercer representative or see www.mercer.com/conflictsofinterest

 

Mercer universes: Mercer’s universes are intended to provide collective samples of strategies that best allow for robust peer group comparisons over a chosen timeframe. Mercer does not assert that the peer groups are wholly representative of and applicable to all strategies available to investors.

 

When Mercer provides its views on asset allocation strategies that it believes may be appropriate to meet a clients needs, Mercer is not recommending that a client should invest or divest from any specific financial instrument or fund.  Any decision to buy or sell a specific instrument or fund based on information provided by Mercer is the clients decision and should not be viewed as a recommendation by Mercer to buy or sell any financial instrument or fund.

 

This material may contain confidential and proprietary information of Mercer and is intended for the exclusive use of the parties to whom it was provided by Mercer. Its content may not be modified, sold or otherwise provided, in whole or in part, to any other person or entity, without Mercer’s prior written permission.  The findings, ratings and/or opinions expressed herein are the intellectual property of Mercer and are subject to change without notice. They are not intended to convey any guarantees as to the future performance of the investment products, asset classes or capital markets discussed. 

 

When Mercer provides assistance through a manager selection service, it may consider a wider range of potential managers for specific strategies than those available through a Mercer Delegated Solution.  Managers or Funds available on through a Delegated Solution may therefore differ to those recommended through a manager selection exercise.

 

Delegated Solutions can only be provided through certain Mercer entities.  If you choose to implement all or part of your strategy through such solutions, you will be required to contract separately with the relevant Mercer Delegated Solutions entity.

 

References to Mercer shall be construed to include Mercer LLC and/or its associated companies.