Mercer Danmark | Bidragsbaserede pensionsordninger

Mercer Danmark | Bidragsbaserede pensionsordninger

Formue og investering

Bidragsbaserede pensionsordninger

Forbedring af medarbejdernes pensionsindtægter og arbejdsgiverens resultat

Hvad er egentlig op og ned på bidragsbaserede pensionsordninger?

Ved bidragsbaserede pensionsordninger er arbejdsgivere fri for økonomiske udsving, traditionelle pensionsrisici, markedsudsving og økonomisk usikkerhed på lang sigt. Ordningerne pålægger dog arbejdsgiveren andre risici og ansvar.

For medarbejdere byder bidragsbaserede pensionsordninger på individuel kontrol, større fleksibilitet og, i den bedste af alle verdener, adgang til institutionelt prissatte investeringer.

Bidragsbaserede pensionsordninger – udviklet til din virksomhed

Mercer kan hjælpe med at udforme, planlægge og administrere tilpassede bidragsbaserede pensionsordninger. Vi hjælper arbejdsgivere med at optimere ordninger både globalt og lokalt.

Vi bringer virksomhedens mål på linje med personalets demografi og medarbejderadfærd for at identificere, hvordan arbejdsgivere kan være med til at forbedre pensionsudbytte for deres medarbejdere, samtidig med at man opfylder behovet for personaleledelse.

Mercer - en livline til jeres bidragsbaserede pensionsordninger

Mercer arbejder tæt sammen med sine kunder for at levere værktøjer og ydelser, der kan forbedre indkomsten for pensionerede medarbejdere og optimere arbejdsgiverens resultater. Nogle eksempler på vores markedsførende, kundedrevne værktøjer og ydelser omfatter:

  • Global DC Management hjælper kunder med at analysere deres planer på globalt og lokalt plan og optimere funktioner ved udformning af ordninger
  • Økonomisk velstand involverer evaluering af personalets karakteristika for at drive kampagner og kundens mål
  • Mercer investeringsplatforme giver kunderne adgang til vores erfaring med institutionelle investeringer for at levere konkurrencedygtige og overbevisende investeringsmuligheder for alle kunder. Dette omfatter vores blandt andet Delegated DC offering (USA), Mercer Super Trust (Australien), Aspire (Irland), Mercer Workplace Savings (Storbritannien) og mange flere

Pension der fungerer

Få virksomheder har Mercers indgående erfaring med at udvikle bidragsbaserede pensionsordninger. Vores globale og lokale viden er med til at sikre, at din plan om at skabe det ønskede resultat, og at du kan forsyne dine medarbejdere med midler til at opretholde en fornuftig levestandard resten af livet.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om, hvordan man sikrer sig en pensionsordning baseret på sunde forretningsprincipper.

  Download vores hvidbog
Udfyld formularen for at downloade Defined Contribution Investing Guiding Principles
*Felt påkrævet