Mercer Danmark | Alternative investeringer

Alternative investeringer

Formue og investering

Alternative investeringer

Opdag alternativerne til inflation, lavvækst og risikofyldte investeringer

Alle professionelle investorer er enige i princippet om, at man skal diversificere sin portefølje. Men hvordan gør man det uden at gå glip af gevinsterne?

Hos Mercer tror vi på, at svaret ligger i fastholdelsen af relevant allokering i en diversificeret portefølje af alternativer.

"Alternative investeringer er den bedste måde at beskytte porteføljer mod dårlige aktiver og obligationer."

Alternative investeringer giver god mulighed for at beskytte sig mod udsving i ordinære aktier, afdække sig mod inflation og opnå bedre resultater. Historisk set giver afdækning god mulighed for diversificering uden negativ effekt, og med handel på det private marked kan man opnå betydeligt højere afkast end ved børsnoterede handler, hvor handel med realaktiver som infrastruktur og fast ejendom kan have elementer af begge disse kvaliteter og samtidig give en form for værn mod inflation.

"Mercer har stærke kvalifikationer, når det gælder alternative investeringer — dybdegående globale research-ressourcer og succesrig historisk baggrund på alle centrale områder."

Mercer har bred erfaring indenfor alternativer

Hos Mercer har vi lavet undersøgelser og rådgivet om, samt gennemført alternative investeringer i mere end to årtier. Vi hjælper kunderne med at finde frem til passende fondsforvaltere på baggrund af deres krav til risiko/vederlag, og vi har betydelig erfaring i at hjælpe kunder med at opbygge en passende portefølje, der imødekommer deres behov.

Et alternativt syn på verden

Mercers globale tilstedeværelse gør det muligt for os at følge det komplekse og dynamiske marked for alternative investeringer på tæt hold. I øjeblikket overvåger vi mere end 2.000 forskellige alternative investeringer verden over.

Helheden er vigtig

Selv om Mercer er specialist i at levere research, vejledning og udførelse af en strategi for alternative investeringer, er det kun dele af vores større investeringsaktiviteter. Vi har naturligvis mulighed for at arbejde med vores kunde og sammensætte en helhedsorienteret plan – en plan der søger at mindske risici samtidig med, at udbyttet maksimeres.

  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet