Mercer Danmark | Om os

Mercer Danmark | Om os

About Us

Mercer er global leder indenfor talent, sundhed, pension og investeringer. Mercer hjælper kunder verden over med at fremme sundhed og performance af deres vigtigste aktiv - medarbejderne. Mercer har 20.500 medarbejdere repræsenteret i mere end 130 lande og med base i 40 lande. Som datterselskab i Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), er Mercer del af et globalt team af professionelle servicevirksomheder, der tilbyder kunderne rådgivning og løsninger inden for risiko, strategi og human capital.

Måden vi arbejder på

Vi indgår partnerskaber med vores kunder og arbejder internt som ét team. Vores rådgivning og løsninger formes af hver enkelt kundes unikke behov og forretningsmæssige kontekst, og er designet til at sikre, at kunderne får det bedste udbytte af deres HR investeringer. Vi balancerer rådgivning af både arbejdsgiver og arbejdstager ved at give uvildig og kyndig vejledning.

Hvorfor Mercer?

Kunderne vælger Mercer, når de ønsker at indgå i et partnerskab med deres konsulent, ønsker strategisk rådgivning samt administration og effektuering af deres HR-programmer, ønsker best-practice rådgivning og skræddersyede løsninger til deres forretning og miljø, eller behøver globale og/eller lokale perspektiver og ressourcer. Potentielle medarbejdere vælger Mercer, når de ønsker at arbejde med førende kunder i et stærkt fagligt miljø, som en del af et team.

Mangfoldighed og inklusion spiller en rolle hos Mercer

Hos Mercer respekterer vi åbent diversitet blandt kolleger for at skabe et inkludererende miljø, hvor medarbejderne kan byde ind med unikke idéer som hele mennesker og hermed medvirke til, at vi som virksomhed kan udvikle os og tilbyde forretningsløsninger, der appelerer til vores kunder.

Arbejde i globale og regionale interne netværksgrupper og ledelsesteams giver os løbende mulighed for at forene vores mangfoldigheds- og inklusionsmål med vores værdier, mission og forretningsstrategi. Dette giver mulighed for at kunne bibeholde og udvikle medarbejdere samt bygge langvarige kunderelationer.

 • Mission

  We help clients around the world advance the health, wealth and performance of their most vital asset – their people.

   

 • Operating Imperative

  • Build broader client relationships
  • Deliver profitable growth
  • Invest in the best people
  • Outperform the competition
 • Values

  Passion to win and be the best at what we do, reflected in our people, thought leadership, solutions, and clients.

   

  Respect for diversity: listening to and collaborating with others, being inclusive, and bringing the best ideas forward.

   

  Integrity in everything we do: knowing what is right and acting responsibly with our clients, colleagues, and communities.

   

  Innovation that anticipates our client needs and reshapes the marketplace.

   

  Dedication to serving our clients with unparalleled quality and proven success.

   

  Empowerment to act like business owners and be accountable for our decisions.