Mercer Danmark | Talent

Mercer Danmark | Talent

Vores forretningsområder
Talent

Den vigtige forbindelse mellem karriere, Medarbejdere og virksomhedens præstation

 

Talent - den sidste bastion

Erhvervslivet ændrer sig med lynets hast. Kundernes forventninger udvikles konstant, og virksomheder fusionerer som aldrig før. Teknologiens udvikling slår det hele, og det kan være svært at se, hvilke konkurrencemæssige fordele man som virksomhedsleder skal satse på.

Svaret er: mennesker. Virksomhedens medarbejdere er uundværlige aktiver og vil gøre forskellen nu og i fremtiden. Nøglen er blot sammensætningen af deres kompetencer.  

Sammensætningen af en konkurrencedygtig stab

Hvad skal der til for at sikre virksomhedens fremtidige succes? Måske bør virksomheden øge fokus på særligt innovative talenter eller medarbejdere med interesse for global ledelse. Der bør måske lægges vægt på arbejdet med og udviklingen af forskellige medarbejdertyper – det kan dreje sig om specielle nicher, forskellige aldersgrupper eller kønsspecifikke projekter.

Udfordringer er løsninger under udvikling. Ved at definere behovet for medarbejdere, kan vi levere løsninger, der sikrer en mere effektiv og positiv arbejdsplads.

Hele vejen rundt

Hos Mercer forstår vi os på talent management, og vi sørger for at følge søsatte strategier til dørs. Vi holder øje med tendenserne, analyserer information, og leverer research på højeste niveau. Vi udvikler strategier, der giver virksomheder mulighed for at justere medarbejderfunktioner i forhold til virksomhedens mål og hjælper med at implementere dem, så løsningerne giver resultater, der kan måles og mærkes.  

HR som pålidelig business partner

Vi hjælper med større og mindre HR-opgaver, der sikrer, at HR-ledelsen og resten af teamet kan deltage som en professional og værdiful enhed i virksomhedens strategiplanlægning. Med it-løsninger, research og andre værktøjer bliver de godt klædt på til at træffe beslutninger, der kan gøre en væsentlig forskel i medarbejdersammensætningen og dermed virksomhedens kompetencer i helhed.  

Vi supporterer blandt andet på følgende områder:

Talent-ydelser

Talentstrategi

Mercer anvender en kombination af human capital data, eksklusiv research, og ekspertviden i rådgivningen af kunder der søger at optimere arbejdspladsens synergier.
Læs mere her

Aflønning og anerkendelse af topledelsen

Mercer kan hjælpe virksomheden med tiltrækning, fastholdelse og motivering af globale og lokale ledere, der kan sikre optimale resultater på langt sigt.
Læs mere her

Aflønning og anerkendelse

Tiltræk, motiver og fasthold de rette medarbejdere ved at belønne den rette adfærd. Mercer hjælper med benchmarking, komplette lønpakker, karrierudviklingsplaner og mere.
Læs mere her

Udstationering

Optimer værdien af projekter i udlandet ved hjælp af data og undersøgelser om udstationering, levestandarder, workflow management og undervisning i kulturelle forskelle og løsninger.
Læs mere her

HR-transformation

Styrk effektiviten af virksomhedens HR-funktion ved re-design af HR-processerne, HR talentudviking - og øg virksomhedens værdi på den lange bane.
Læs mere her

Medarbejderkommunikation

Sørg for at jeres resultatorienterede medarbejderkommunikation støtter de store HR-initiativer - såsom HRIS-implementering, ny karriereudviklingsstruktur, ændringer i personalegoderne eller aktiviteter ved fusion eller opkøb.
Læs mere her
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercers Talent-afdeling
Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet