SKAB FORBINDELSE MELLEM KARRIERE, MEDARBEJDERE OG VIRKSOMHEDENS RESULTATER

Det har aldrig været mere udfordrende at rekruttere, udvikle og fastholde de rigtige medarbejdere. Erhvervslivet ændrer sig kontstant. Kundernes forventninger udvikles, og virksomheder fusionerer som aldrig før. Den teknlogiske udvikling sker med lynets hast, og det kan være svært at se, hvilke konkurrencemæssige fordele man som virksomhedsleder skal satse på.

 

Svaret er mennesker. Virksomhedens medarbejdere er uundværlige aktiver og vil gøre forskellen nu og i fremtiden. Nøglen er blot sammensætningen af deres kompetencer. 

 

Strategi - implementering - succes

Mercer har unik kompetence i at hjælpe organisationer med at udarbejde og gennemføre avancerede medarbejderstrategier, uanset om det er for en multinational organisation eller en lokal virksomhed som forsøger at vokse i sit marked. Vi tilbyder rådgivning, analyse og datadrevet indsigt, som hjælper organisationer med at tage faktabaserede beslutninger. Vi samarbejder med kunder om at beregne bemandingsbehov og kompensationsniveau, engagere medarbejderne, mobilisere arbejdsstyrken og kompetenceudvikling.

 

Konsulenter verden over

Mercers størrelse, tilstedeværelse og globale rækkevidde er en fordel for organisationer som ønsker rådgivning og vejledning. Vores konsulenter samarbejder, deler vellykkede strategier og skræddersyr dem for at opfylde kundens specifikke behov. Det gør os i stand til at levere velafprøvede og dokumenterede strategier og implementeringer.

 

Indsigt og løsninger til den virkelige verden

Hos Mercer forstår vi os på talent management, og vi sørger for at følge søsatte strategier til dørs. Vi hjælper med større og mindre HR-opgaver, der sikrer, at HR-ledelsen og resten af teamet kan deltage som en professionel og værdiful enhed i virksomhedens strategiplanlægning. Vi holder øje med tendenser, analyserer information, og leverer research på højeste niveau. Vi udvikler strategier, der giver virksomheder mulighed for at justere medarbejderfunktioner i forhold til virksomhedens mål og hjælper med at implementeringen, så løsningerne giver resultater, der kan måles og mærkes.  

 

Udfordringer er løsninger under udvikling. Ved at definere behovet for medarbejdere, kan vi levere løsninger, der sikrer en mere effektiv og positiv arbejdsplads.

 

Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil vide, hvordan Mercer kan hjælpe din organisation med at fastholde og udvikle medarbejdere, som skaber resultater.

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercers Talent-afdeling

Vi ser frem til at tale med dig. 

*Felt påkrævet