Mercer Danmark | Talent

Mercer Danmark | Talent

Vores forretningsområder
Talent

Skab forbindelse mellem karriere, Medarbejdere og virksomhedens resultater

Det har aldrig været mere udfordrende at rekruttere, udvikle og fastholde de rigtige medarbejdere. Erhvervslivet ændrer sig kontstant. Kundernes forventninger udvikles, og virksomheder fusionerer som aldrig før. Den teknlogiske udvikling sker med lynets hast, og det kan være svært at se, hvilke konkurrencemæssige fordele man som virksomhedsleder skal satse på.

Svaret er mennesker. Virksomhedens medarbejdere er uundværlige aktiver og vil gøre forskellen nu og i fremtiden. Nøglen er blot sammensætningen af deres kompetencer. 

Strategi - implementering - succes

Mercer har unik kompetence i at hjælpe organisationer med at udarbejde og gennemføre avancerede medarbejderstrategier, uanset om det er for en multinational organisation eller en lokal virksomhed som forsøger at vokse i sit marked. Vi tilbyder rådgivning, analyse og datadrevet indsigt, som hjælper organisationer med at tage faktabaserede beslutninger. Vi samarbejder med kunder om at beregne bemandingsbehov og kompensationsniveau, engagere medarbejderne, mobilisere arbejdsstyrken og kompetenceudvikling.

Konsulenter verden over

Mercers størrelse, tilstedeværelse og globale rækkevidde er en fordel for organisationer som ønsker rådgivning og vejledning. Vores konsulenter samarbejder, deler vellykkede strategier og skræddersyr dem for at opfylde kundens specifikke behov. Det gør os i stand til at levere velafprøvede og dokumenterede strategier og implementeringer.

Indsigt og løsninger til den virkelige verden

Hos Mercer forstår vi os på talent management, og vi sørger for at følge søsatte strategier til dørs. Vi hjælper med større og mindre HR-opgaver, der sikrer, at HR-ledelsen og resten af teamet kan deltage som en professionel og værdiful enhed i virksomhedens strategiplanlægning. Vi holder øje med tendenser, analyserer information, og leverer research på højeste niveau. Vi udvikler strategier, der giver virksomheder mulighed for at justere medarbejderfunktioner i forhold til virksomhedens mål og hjælper med at implementeringen, så løsningerne giver resultater, der kan måles og mærkes.  

Udfordringer er løsninger under udvikling. Ved at definere behovet for medarbejdere, kan vi levere løsninger, der sikrer en mere effektiv og positiv arbejdsplads.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du vil vide, hvordan Mercer kan hjælpe din organisation med at fastholde og udvikle medarbejdere, som skaber resultater.

Talent-løsninger

Talentstrategi

Mercer anvender en kombination af human capital data, research, og ekspertviden i rådgivningen af kunder der søger at optimere arbejdspladsens synergier.
Læs mere her

Aflønning og anerkendelse af topledelsen

Mercer hjælper virksomheder med tiltrækning, fastholdelse og motivering af globale og lokale ledere, der kan sikre optimale resultater på lang sigt.
Læs mere her

Aflønning og anerkendelse

Tiltræk, motiver og fasthold de rette medarbejdere. Mercer hjælper med benchmarking, komplette lønpakker, karrierudviklingsplaner og mere.
Læs mere her

Udstationering - Mobility

Optimer værdien af projekter i udlandet ved hjælp af data og undersøgelser om levestandarder, workflow management og undervisning i kulturelle forskelle.
Læs mere her

HR-transformation

Styrk effektiviten af virksomhedens HR-funktion ved re-design af HR-processerne, HR talentudviking - og øg værdien på den lange bane.
Læs mere her

Medarbejderkommunikation

Sørg for at jeres medarbejderkommunikation støtter de store HR-initiativer - såsom HRIS-implementering, ny karriereudviklingsstruktur, ændringer i personalegoderne eller aktiviteter ved fusion eller opkøb.
Læs mere her
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercers Talent-afdeling
Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet