Mercer Danmark | Retirement

Mercer Danmark | Retirement

Vores forretningsområder
Retirement

Reelle løsninger

Alle der er ansvarlige for pensionsordninger står overfor vedvarende risici og markedsvolatilitet. Usikre gældsforpligtelser, skiftende regelsæt og krav om omkostningsbesparelser er realiteter under konstant udvikling. Succes i et sådan landskab kræver en smidig strategi og proces, der kan reagere dynamisk på ændringer i markedet og gribe muligheder uden at gå på kompromis med risiko og omkostninger.

Mercer skaber tryghed omkring pensionen

Mercers kunder rådgives af et integreret tværfagligt team af specialister, der sikrer et holistisk perspektiv og løbende rådgivning. Vi kender pensionsmarkedet godt, er løbende i dialog med leverandørerne og følger med i selskabernes investeringsstrategier fra første parket.

Vi tror på, at det ikke er nok at bedømme pensionsselskabers effektivitet ud fra historisk afkast men i særdeleshed også deres måder at investere på. Yderligere er det væsentligt at kunne skelne selskabernes tilbud fra hinanden, hvis man skal kunne danne sig et sammenligneligt overblik - en opgave vi hos Mercer tager meget alvorligt. Det er vores mål at få pensionen lagt i trygge rammer for alle – pensionister, yngre medarbejdere og virksomheden.

Vi tilbyder blandt andet ydelser indenfor:

 

Deltag i debatten

Retirement-ydelser

Administration af pensionsordninger

Hos Mercer er vi specialister i at levere pensionsordninger, der giver håndgribelige, målbare resultater, der er bundet til dine strategiske forretningsmål.
Læs mere her

Risikostyring for pensionsfonde

Mercer arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, når det gælder risikostyring af pensionsordninger – en tilgang hvor løsningsstrategien sættes efter ordningens overordnede finansieringsstatus.
Læs mere her

Bidragsbaserede pensionsordninger

Mercer kan hjælpe med at udforme, planlægge og administrere tilpassede bidragsbaserede pensionsordninger. Vi hjælper arbejdsgivere med at optimere ordninger både globalt og lokalt.
Læs mere her

Medarbejdervelstand

Gode finansielle ordninger giver medarbejdere der har udsigt til færre økonomiske bekymringer og forstyrrende elementer, og arbejdsgivere der drager fordel af et mere fokuseret, engageret og produktivt personale.
Læs mere her
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig
*Felt påkrævet