Reelle løsninger

Alle der er ansvarlige for pensionsordninger står overfor vedvarende risici og markedsvolatilitet. Usikre gældsforpligtelser, skiftende regelsæt og krav om omkostningsbesparelser er realiteter under konstant udvikling. Succes i et sådan landskab kræver en smidig strategi og proces, der kan reagere dynamisk på ændringer i markedet og gribe muligheder uden at gå på kompromis med risiko og omkostninger.

 

Mercer skaber tryghed omkring pensionen

Mercers kunder rådgives af et integreret tværfagligt team af specialister, der sikrer et holistisk perspektiv og løbende rådgivning. Vi kender pensionsmarkedet godt, er løbende i dialog med leverandørerne og følger med i selskabernes investeringsstrategier fra første parket.

 

Vi tror på, at det ikke er nok at bedømme pensionsselskabers effektivitet ud fra historisk afkast men i særdeleshed også deres måder at investere på. Yderligere er det væsentligt at kunne skelne selskabernes tilbud fra hinanden, hvis man skal kunne danne sig et sammenligneligt overblik - en opgave vi hos Mercer tager meget alvorligt. Det er vores mål at få pensionen lagt i trygge rammer for alle – pensionister, yngre medarbejdere og virksomheden.

 

Vi tilbyder blandt andet ydelser indenfor:

 

 

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig

*Felt påkrævet