Hele M&A processen - fra start til slut

Mercers ydelser indenfor fusion og virksomhedsopkøb (M&A) dækker alt fra de indledende forhandlinger til afslutning af aftalen. Mercers konsulenter er eksperter indenfor rådgivning af virksomhedskunder, uanset om der er tale om økonomiske eller forretningsmæssige investorer.

 

Vi tilbyder strategisk og teknisk M&A due diligence-ydelser, professionel projektstyring og ekspertkundskab indenfor integration efter overtagelse og fusion.

 

Due Diligence

Vore omfattende due diligence-analyser indeholder:

 

  • Cash flows, P&L omkostninger, ansvar i forbindelse med humankapital
  • Virksomhedens HR-strategi
  • Forpligtelser i forbindelser med kompensation og egenkapital
  • Omkostninger og risici vedrørende personalegoder, pension og forsikring
  • Lokale ansættelsesregler og arbejdsmarkedslovgivning
  • Vurdering af nøglepersoner i staben
  • Vurdering af nuværende kompensationspakke


Vores erfaring gør det muligt for os at begrænse risici for købere, der står overfor korte tidsfrister og begrænset information. Vi hjælper også sælgere med omvendt due diligence i form af identificering af udfordringer i at fuldbyrde transaktioner.
Læs mere her

 

Projektstyring

Vi kombinerer projektstyring med omfattende ressourcer, globale rådgivningsydelser og transaktionsspecialister. Mercers proces definerer strategiske og operative prioriteringer. Vi hjælper kunderne med at tydeliggøre styringen og udarbejdelse af en protokol. Vi kan håndtere alle aspekter af processen, fra opstart til integration til afslutning - samtidig med at vi følger tidsplaner, budgetter og forventninger.
Læs mere her

 

Integration efter fusion eller opkøb

Arbejdet med at få handlen til at fungere rent praktisk er langt fra slut, når opkøbet eller fusionen er gennemført. Virksomhedskulturer skal kobles sammen, ledelsen skal fastsættes, medarbejderkommunikation skal udarbejdes etc. Her står Mercers konsulenter indenfor fusion og opkøb klar til at hjælpe, også når det gælder juridiske krav og andre regler, der er væsentlige for sammenlægningen. Vores mål er at sikre maksimering af synergierne mellem organisationerne, så den nye virksomhed kan realisere værdien og det fulde potentiale.
Læs mere her

Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer

Vi ser frem til at tale med dig

*Felt påkrævet