Mercer Danmark | Health and benefits

Mercer Danmark | Health and benefits

Vores forretningsområder
Health and Benefits

Personalegoder alle har fordel af

Sunde og glade medarbejdere løfter moralen, produktiviteten og tallene på bundlinjen. Det at være dækket ind og opleve finansiel tryghed nu og i fremtiden giver færre bekymringer og giver medarbejderne plads til at udvikle sig i deres arbejde. Mercer hjælper virksomheder med at finde den rette blanding af personalegoder til medarbejderne og sikrer, at virksomhedens ordninger indenfor for eksempel pension og sundhedsforsikring er konkurrencedygtige.

Det bedste match til dig

Hos Mercer hjælper vi kunder med at udforme, styre og administrere pensions- og sundhedsordninger. Som erfaren og uvildig mægler arbejder vi sammen med virksomheden for, at sikre at medarbejderne har en pensionsordning og en sundhedsforsikring, der passer deres og virksomhedens situation.

  • Vi hjælper virksomheden med at finde det bedste match i udbudsprocessen.
  • Vi holder løbende øje med markedet og vurderer om eventuelle ændringer potentielt påvirker virksomheden.
  • Og vi tilbyder full service uvildig rådgivning til den enkelte medarbejder.

Kort fortalt kan vi hjælpe både med at udforme, styre og administrere pensions- og sundhedsordninger.

Lille, mellem og stor

Mercer yder hjælp til virksomheder i alle størrelser. Vores konsulenter hjælper med at finde den rette blanding af goder og samtidig holde styr på udgifterne, til fordel for alle – dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

Vores globale tilstedeværelse gør os i stand til at forsyne både multinationale og lokale virksomheder med nyskabende personalegodeordninger, der er skræddersyet til de(t) pågældende land(e)s lokale behov og lovgivning herunder globale sundhedsmæglerløsninger, revision af forhandlere, administration af liv og ulykke, og måling af sundhedsleverandørers indsats - alt sammen udformet med henblik på at holde dine medarbejdere sunde og glade.

Deltag i debatten

Health and Benefits-ydelser

Rådgivning og mæglerydelser

Med vores erfaringer indenfor personalegoder kan vi hjælpe med at minimere risici, optimere personalegodestrukturen og maksimere medarbejdernes engagement.
Læs mere her

Globale fordele

Mercer kan hjælpe multinationale organisationer med at opnå personalegoder der på globalt plan er økonomisk ansvarlige, effektive og konsistente, og giver de lokale afdelinger mulighed for at konkurrere om og fastholde de rigtige medarbejdere.
Læs mere her

Administration af personalegodeordninger

Når Mercer hjælper med administration af personalegoder kan HR levere pensions- og sundhedsordninger der er konkurrencedygtige, omkostningsbesparende og kompatible med den nyeste lovgivning.
Læs mere her

Gruppeforsikringer

Virksomheder, foreninger eller grupper er dannet med det formål at tjene deres ansatte eller medlemmer. Mercer har i over et halv århundrede assisteret selskaber og foreninger med at opnå deres mål og opfylde deres missioner.
Læs mere her
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet