Mercer Danmark | Health and benefits

Mercer Danmark | Health and benefits

Vores forretningsområder
Health and Benefits

Personalegoder alle har fordel af

Sunde og glade medarbejdere løfter moralen, produktiviteten og tallene på bundlinjen. Det at være dækket ind nu og i fremtiden giver færre bekymringer og giver medarbejderne plads til at udvikle sig i deres arbejde. Mercer hjælper virksomheder med at finde den rette blanding af personalegoder til medarbejderne og sikrer, at virksomhedens ordninger indenfor for eksempel pension og sundhedsforsikring er konkurrencedygtige i forhold til at virksomhedens muligheder for investering.

Innovativ forandring

I samarbejde med virksomheden sørger vi for, at medarbejderne har en ordning, der passer deres og virksomhedens situation. Ordningerne bliver vurderet, efterhånden som markedet skifter, og ændringer potentielt påvirker virksomheden.

Vores globale tilstedeværelse gør det muligt for os at forsyne multinationale og lokale virksomheder med nyskabende personalegodeordninger, der er skræddersyet til de(t) pågældende land(e)s lokale behov og lovgivning.

I USA anvendes Mercer Marketplace til med at opfylde hele personalets behov for goder, og Voluntary Benefits, Total Health Management og Pharmacy Benefits giver medarbejderne endnu flere valgmuligheder.

Sundere medarbejdere giver en sundere virksomhed

Forbindelsen mellem tilfredse medarbejdere og produktivitet er uomtvistelig. Tab af indkomst på grund af fravær og orlov underminerer bundlinjen.

Hos Mercer hjælper vi kunder med at udforme, styre og administrere pensions- og sundhedsordninger. Vi leverer en række råd og løsninger, herunder globale sundhedsmæglerløsninger, salgsindsats og revision, administration af liv og ulykke, og måling af sundhedsleverandørers indsats, alt sammen udformet med henblik på at holde dine medarbejdere sunde og glade.

Vores væsentligste ydelser indenfor personalegoder:


Lille, mellem og stor

Mercer yder hjælp til virksomheder i alle størrelser. Vores konsulenter hjælper med at finde den rette blanding af goder og samtidig holde styr på udgifterne, til fordel for alle – dig, dine medarbejdere og dit selskab.

 

Deltag i debatten

Health and Benefits-ydelser

Mercer Marketplace

Mercer Marketplace er USA's største pulje af personalegodeprodukter og -leverandører. Hjemmesiden indeholder en omfangsrig mængde værktøjer og oplysningsguides.
Læs mere her

Rådgivning og mæglerydelser

Mercers erfaringer indenfor personalegoder gør det muligt for os at udarbejde strategiske forslag der kan minimere risici, optimere personalegodestrukturen, maksimere medarbejdernes engagement.
Læs mere her

Globale fordele

Mercer kan hjælpe multinationale organisationer med levering af personalegoder der på globalt plan er økonomisk ansvarlige, effektive og konsistente, og giver de lokale afdelinger mulighed for at konkurrere om og fastholde de rigtige medarbejdere.
Læs mere her

Administration af personalegodeordninger

Når Mercer hjælper med administration af personalegoder kan HR levere pensions- og sundhedsordninger der er konkurrencedygtige, omkostningsbesparende og kompatible med den nyeste lovgivning.
Læs mere her

Gruppeforsikringer

Virksomheder, foreninger eller grupper er dannet med det formål at tjene deres ansatte eller medlemmer. Mercer har i over et halv århundrede assisteret selskaber og foreninger med at opnå deres mål og opfylde deres missioner.
Læs mere her
  Bliv kontaktet af en konsulent fra Mercer
Vi ser frem til at tale med dig.
*Felt påkrævet