Mercer Danmark | Om Mercer

Om Mercer

Hos Mercer er vi hver dag med til at gøre en positiv forskel i over 110 millioner menneskers liv. Dette gør vi ved at fremme forudsætningerne for deres tilstand, velstand og karriere. Vi arbejder for at skabe en mere sikker og udbytterig fremtid for vores kunder og deres medarbejdere – i form af overkommelige sundhedsforsikringsordninger, sikring af en passende indkomst ved pension, og justering af medarbejdere i forhold til arbejdsstyrkens behov. Vi imødegår og forstår indvirkningen af den enkelte virksomheds beslutninger og anvender analyse og markeds- og erhvervsindsigt som katalysator for forandringer – nu og i fremtiden. Vi betragter involverede personers behov gennem et innovativt perspektiv, og vores holistiske syn, specialiserede ekspertise, og dybt analytiske grundighed understøtter hver enkelt ide og løsning vi tilbyder. I mere end 70 år har vi omdannet vores indsigt til handlinger, hvilket har gjort det muligt for personer verden over at leve, arbejde, lade sig pensionere på værdig vis. Hos Mercer definerer vi vores arbejde som Make Tomorrow, Today – vi arbejder for fremtiden, i dag.

Vores værdier

Vores grundlæggende værdier forener os som virksomhed – på tværs af kontorer og geografi, forretningsområder og løsningsmodeller, generationer og kulturer. Mere end 28.000 virksomheder og deres medarbejdere verden over trives i deres samarbejde med Mercer, fordi vi mener at:

  • Mennesker er kernen til altDe er drivkraften bag vores innovation, vores løsninger, og vores passion.
  • Fremtiden formes af nutidens handlinger. Sammen besidder vi styrken til at gøre i morgen endnu mere sund, glad, og indbringende.

Dette formål forener vores kolleger på verdensplan, og disse principper afspejler vores engagement i de individer og familier vi påvirker dagligt.

Global ledelse

Vores globale ledelsesteam sætter agendaen for vores 22.000 kolleger verden over. De repræsenterer drivkraften i vores nuværende forretning og i hvilken retning den udvikler sig i morgen og i fremtiden. Vi mener at de bedste ideer fødes ud af mangfoldig tænkning og erfaring. Ligesom resten af vores tusinder af kolleger, er vores globale ledelsesteam sammensat på tværs af unikke perspektiver, baggrunde, og erfaring, hvilket leder til vores største gennembrud og mest innovative ideer og løsninger. Denne blandede skare forenes i en fælles passion der driver forretningen og gør en positiv forskel i vores kunders og deres medarbejderes liv.

Vores historie

Helt fra begyndelsen har vi været en virksomhed med fokus på menneskers fremtid. I 1945 så William M. Mercer Ltd. dagens lys i Canada og blev ledende leverandør af aktuar- og personalegodeydelser. I 1959 opkøbtes virksomheden af Marsh & McLennan Companies og fusioneredes med dennes employee benefits-afdeling. Virksomheden udvidede via vækst og opkøb for senere at kunne kalde sig global leder på områder som sundhed, pension, investering og talent-management. På trods af den udvikling vores virksomhed har været igennem, er grundstenen i vores formål forblevet det samme: Vi gør en positiv forskel i menneskers liv. I generationer har kunder kunne stole på, at vi leverer handlekraftig indsigt og fremtidssikrede løsninger, og vores kompetencer er vokset i takt med, at vores globale dækning og ressourcer er øget. I dag hjælper Mercer kunder i 140 lande med at fremme tilstanden, velstanden og performance af deres vigtigste aktiv – medarbejderne.

Marsh & McLennan Companies

Mercer er datterselskab og ejes fuldt ud af MARSH & McLENNAN (NYSE: MMC), en global leverandør af erhvervsmæssige ydelser, der tilbyder kunder rådgivning og løsninger indenfor risiko, strategi, og medarbejdere. Med en årlig indkomst på over $13 milliarder leverer MMC’s 57.000 medarbejdere analyse, rådgivning, og transaktionskompetencer til kunder i mere end 130 lande gennem: Marsh - ledende indenfor forsikringsmægling og risikostyring; Guy Carpenter - ledende indenfor risiko og genforsikring; Mercer - ledende indenfor talent-management, sundhed, pension og investering; og Oliver Wyman - ledende inden for management consulting.