Mercer Danmark | Om Mercer

Mercer Danmark | Om Mercer

Om Mercer

Hos Mercer er vi hver dag med til at gøre en positiv forskel i over 115 millioner menneskers liv. Vi arbejder for at skabe en mere sikker og udbytterig fremtid for vores kunder og deres medarbejdere – i form af overkommelige sundhedsforsikringsordninger, sikring af en passende indkomst ved pension, og justering af medarbejdere i forhold til arbejdsstyrkens behov. Vi anvender analyse og markedsindsigt som katalysator for forandringer, og vi forstår indvirkningen af de enkelte forretningsmæssige beslutninger – nu og i fremtiden. Vi ser nuværende og fremtidige behov i et innovativt perspektiv, og vores holistiske tilgang, specialiserede ekspertise, og analytiske grundighed understøtter hver enkelt ide og løsning vi tilbyder.

I mere end 80 år har vi omsat indsigt til handlinger, som har givet mennesker verden over mulighed for at leve sundt, have et godt arbejdsliv og få en tryg pension. Hos Mercer definerer vi vores arbejde som Make Tomorrow, Today – vi former fremtiden, i dag.

Mercer er repræsentert i mere end 130 lande, har over 25.000 ansatte og er en del af Marsh & McLennan Companies (MMC). Som en global aktør kan vi tilbyde unikke produkter og tjenester for multinationale virksomheder.

Vores værdier

Vores grundlæggende værdier forener os som virksomhed – på tværs af kontorer, geografi, forretningsområder, løsningsmodeller, generationer og kulturer. Mere end 28.000 virksomheder og deres medarbejdere verden over trives i deres samarbejde med Mercer, fordi vi mener at:

  • Mennesker er kernen til altDe er drivkraften bag vores innovation, vores løsninger, og vores passion.
  • Fremtiden formes af nutidens handlinger. Sammen besidder vi styrken til at gøre i morgen endnu mere sund, glad, og indbringende.

Dette formål forener vores kolleger verden over, og principperne afspejler vores engagement i de mennesker og familier vi påvirker hver dag.

Global Leadership

Our executive leadership team sets the agenda for our 23,000 colleagues worldwide. They represent the drivers of our business today and where it’s evolving tomorrow. We believe the best ideas come from diversity of thought and experience. Like our thousands of colleagues around the globe, our executive leadership team reflects an intersection of unique perspectives, backgrounds, and experience, which informs many of our most innovative and groundbreaking ideas and solutions. This diverse group unites in its passion to propel our business forward while making a difference in the lives of those we serve.

Vores historie

Helt fra begyndelsen har vi været en virksomhed med fokus på menneskers fremtid. I 1937 så William M. Mercer Ltd. dagens lys i Canada og blev ledende leverandør af aktuar- og personalegodeydelser. I 1959 opkøbtes virksomheden af Marsh & McLennan Companies og fusioneredes med dennes employee benefits-afdeling. Virksomheden udvidede via vækst og opkøb for senere at kunne kalde sig global leder på områder som sundhed, pension, investering og talent-management. På trods af den udvikling vores virksomhed har været igennem, er grundstenen i vores formål forblevet det samme: Vi gør en positiv forskel i menneskers liv. I generationer har kunder kunne stole på, at vi leverer handlekraftig indsigt og fremtidssikrede løsninger, og vores kompetencer er vokset i takt med, at vores globale dækning og ressourcer er øget. I dag hjælper Mercer kunder i 130 lande med at fremme sundhed, velstand og performance af deres vigtigste aktiv – medarbejderne.

Marsh & McLennan Companies

Mercer er datterselskab og ejes fuldt ud af MARSH & McLENNAN (NYSE: MMC), en global leverandør af erhvervsmæssige ydelser, der tilbyder kunder rådgivning og løsninger indenfor risiko, strategi, og medarbejdere. Med en årlig indkomst på over $17 milliarder leverer MMC’s 75.000 medarbejdere analyse, rådgivning, og transaktionskompetencer til kunder i mere end 130 lande gennem: Marsh - ledende indenfor forsikringsmægling og risikostyring; Guy Carpenter - ledende indenfor risiko og genforsikring; Mercer - ledende indenfor talent-management, sundhed, pension og investering; og Oliver Wyman - ledende inden for management consulting.