Hos Mercer arbejder vi for at opbygge en lysere fremtid.
 

Sammen med vores kunder optimerer vi rammerne for arbejdslivet, pensionsforhold og investeringer, samt faciliterer sundhed og velvære. Vi forstår og arbejder med data med mennesker for øje. Vi omsætter idéer til handling for at udløse positive forandringer.

 

I over 75 år har vi leveret kvalificeret rådgivning og professionelle løsninger til at opbygge en sundere og mere bæredygtig fremtid for vores kunder, kolleger og lokalsamfund.

 

Velkommen til en verden, hvor økonomi og empati gør en forskel.

 

Velkommen til en lysere fremtid.

 

Global ledelse

Vores lederteam sætter dagsordenen for vores 25.000 kolleger verden over. Teamet repræsenterer drivkraften i vores forretning i dag, og sætter retningen for i morgen. Vi mener, at de bedste ideer kommer fra forskellige tanke- og erfaringsmønstre. Derfor afspejler vores lederteam – og vores tusindvis af kolleger rundt om i verden – et krydsfelt af indsigter, baggrunde og erfaringer, som indgår i mange af vores mest innovative og banebrydende ideer og løsninger. Denne mangfoldige gruppe forenes i deres passion for at drive vores forretning fremad og gøre en forskel i livet, for vores kunder.

 

 


Vores historie

Helt fra begyndelsen har vi sat menneskers fremtid først. I 1945 grundlagde William M. Mercer, Ltd i Canada og virksomheden voksede til at blive en førende leverandør af aktuar- og konsulentydelser. I 1959 bliver Mercer opkøbt af Marsh McLennan og fusionerer med sin egen afdeling for medarbejdergoder. Derfra er Mercer vokset både organisk og gennem opkøb til at blive en global leder inden for sundhed, pension, investering og talent.

 

Gennem skiftende tider og firmaets udvikling, har vores kerneformål været det samme: Vi gør en forskel i folks liv. Gennem generationer har kunder draget fordel af handlingsrettede indsigter og fremtidsorienterede løsninger. I dag arbejder Mercer i mere end 130 markeder rundt om i verden, hvor vi hjælper vores kunder med fortsat at skabe en lysere fremtid for deres medarbejdere.

 

Marsh McLennan

Mercer bidrager med indsigt, rådgivning og tecknologiske løsninger for at hjælpe vores kunder med at optimere rammerne for arbejdslivet, pensionsforhold og investeringer. Desuden faciliterer vi sundhed og velvære for at opbygge en mere bæredygtig, sundere og positiv fremtid. Mercer har ca. 25,000 medarbejdere fordelt på 43 lande, og vi har aktiviteter i mere end 130 lande.

Som datterselskab i Marsh McLennan (NYSE: MMC), er Mercer del af et globalt team af professionelle servicevirksomheder, der tilbyder rådgivning og løsninger inden for risikostyring, strategi og HR. Marsh McLennan tæller, udover Mercer, også MarshGuy Carpenter og Oliver Wyman. MMC har på verdensplan 85.000 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring 20 mia. dollars.