Mercer vil være stedet, hvor de bedste talenter vil at gøre karriere. Vi hjælper dig med at udvikle dig og vokse gennem udfordrende og meningsfyldt arbejde. Vi giver dig værktøjer og træning, så du kan udvikle dine kompetencer, og du belønnes for den indsats og det bidrag, du giver til organisationen.

 

At finde de rigtige kolleger starter med ansøgningsprocessen. Vi ønsker at give dig et billede af din rolle, svare på dine spørgsmål, diskutere dine kort- og langsigtede udviklingsmuligheder, og give dig en fornemmelse af vores virksomhedskultur.

 

Er du klar til at søge?

 

Vær klar med en kopi af dit CV og opdater din LinkedIn-profil. Klik her for at sende din ansøgning gennem vores onlinesystem.

 

Når du har sendt din ansøgning, vil du modtage en bekræftelse på, at vi har modtagt dit CV. Hvis din ansøgning virker som et godt match for stillingen, vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale første samtale i den relevante forretningsenhed. 

 

Er du ikke klar til at søge, eller mangler du et stillingsopslag, der matcher dine kompetencer? Så log ind på vores sider for at komme i betragtning til fremtidige åbne stillinger.

 

Karriere @ Mercer

Vi arbejder for at gøre en forskel i folks liv.

Join Our Community

Du får adgang til et netværk på mere end 6000 Mercer-kolleger over hele verden.