Professionals

Professionals

Mercer Danmark søger løbende nye medarbejdere og modtager gerne din uopfordrede ansøgning og dit CV, så send dem gerne til Ida.toft@mercer.com. Og med over 20.000 ansatte på verdensplan har Mercer løbende brug for nye kompetencer globalt.

Søg uopfordret ›

Studenter

Studenter

Trives du med udfordringer, brænder du for dine ideer, og kan du lide at løse problemer - så send os en ansøgning til en stilling i Danmark eller globalt.

SØG I DAG ›

 

 

Om Mercer i Danmark

 

Mercer er ledende på HR og relaterede finansielle services og rådgivning på verdens plan. Vi arbejder med vores kunder på at gøre en positiv forskel i verden - ved at forbedre det økonomiske sikkerhedsnet inden for pension, sundhed, produktivitet og samarbejde på det globale arbejdsmarked.
 

Mercer har 23.000 ansatte og er repræsenteret i over 130 lande med kontorer i 40 lande verden over.
 

Som et fuldt ejet datterselskab i den globale koncern Marsh McLennan, kan vi også formidle rådgivning og ydelser fra vores søsterselskaber Marsh, Guy Carpenter og Oliver Wyman.
 

I Danmark er Mercer sammen med søsterselskabet Marsh en af de største forsikrings- og pensionsmæglere på markedet og er samtidig den foretrukne rådgiver inden for HR-, kompensationsstrategi og udstationering. Mercer har eksisteret i Danmark i to årtier og har i over et årti høstet anerkendelse for højeste kundetilfredshed for vores pensionsmæglerydelser. Vores mål er at hjælpe virksomheder med at gennemføre målbare forretningsresultater gennem deres egne medarbejdere.
 

Fra vores hovedkontor i Virum og afdelingskontor i Århus yder vi i dag rådgivning og leverer ydelser til over 300 virksomheder – heriblandt til nogle af Danmarks største. Vores kunder repræsenterer mange forskellige brancher og omfatter såvel danske som multinationale virksomheder fra både den private og den offentlige sektor.

 

Se mere om at arbejde hos Mercer i Danmark og globalt herunder.

Kontakt Mercer Danmarks HR-afdeling

Udfyld venligst formularen her, hvis du ønsker at kontakte Mercer Danmarks HR-afdeling. Også hvis du gerne vil at sende en uopfordret ansøgning. Skriv en kort kommentar om dine ønsker, og vi vil vende tilbage med information om den videre proces. 

*Felt påkrævet
Karriere @ Mercer

Vi arbejder for at gøre en forskel i folks liv.

Join Our Community

Du får adgang til et netværk på mere end 6000 Mercer-kolleger over hele verden.