Vi er klar til at hjælpe jer med at udforme en konkurrencedygtig Employee Value Proposition med en integreret vision for jeres medarbejderes sundhed, deres pensionsplanlægning og finansielle tryghed samt karriereudvikling. Og vi er klar til at hjælpe professionelle investorer med deres kapitalforvaltning.

 

Pension og sundhed
Betydningen af sunde og motiverede medarbejdere stiger i disse år. Som uvildig mægler og rådgiver er vi din partner i at sikre virksomheden og medarbejderne den bedst mulige pensions- og sundhedsordning. Vi hjælper jer med at finde de bedste leverandører, sikrer at de overholder aftalen, overvåger deres afkast, og tilbyder desuden uvildig pensionsrådgivning af medarbejderne.

                              

Medarbejdere og karriere
Digitaliseringen er i fuld gang, der er kamp om talenterne, og diversiteten i arbejdsstyrken stiger. Hvordan sikrer du, at I er klar til fremtidens arbejdsmarked? Med udgangspunkt i vores omfattende databaser og analyseværktøjer, kan vi hjælpe dig med at afdække mulige udfordringer i forhold til lønniveauer og belønningsstrukturer for både ansatte og topledelse, strategier for udstationering mm.

                                

Formue og investering
Kompleksiteten og de afhængigheder der indregnes i investeringsbeslutninger, vokser hvert år. Mercers investeringsteam og korps af researchere hjælper professionelle og institutionelle investorer med deres kapitalforvaltning gennem hele investeringscyklus. Fra udformning af investeringsstrategien, opbygning af porteføljen og valg af forvalter frem til implementering og opfølgning.

Kontakt Mercer Danmark

Udfyld formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

*Required Fields