Mercer Danmark | Om Mercer globalt og i Danmark

Mercer Danmark | Om Mercer globalt og i Danmark

Karriere

Om Mercer i Danmark

Mercer er ledende på HR og relaterede finansielle services og rådgivning på verdens plan. Vi arbejder med vores kunder på at gøre en positiv forskel i verden - ved at forbedre det økonomiske sikkerhedsnet inden for pension, sundhed, produktivitet og samarbejde på det globale arbejdsmarked.
 
Mercer har 21.000 ansatte og er repræsenteret i 130 lande med kontorer i 40 lande verden over.
 
Som et fuldt ejet datterselskab i den globale koncern Marsh & McLennan Companies, Inc., kan vi også formidle rådgivning og ydelser fra vores søsterselskaber Marsh, Guy Carpenter og Oliver Wyman.
 
I Danmark er Mercer sammen med søsterselskabet Marsh en af de største forsikrings- og pensionsmæglere på markedet og er samtidig den foretrukne rådgiver inden for HR-, kompensationsstrategi og udstationering. Mercer har eksisteret i Danmark i to årtier og har i over et årti høstet anerkendelse for højeste kundetilfredshed for vores pensionsmæglerydelser. Vores mål er at hjælpe virksomheder med at gennemføre målbare forretningsresultater gennem deres egne medarbejdere.
 
Fra vores hovedkontor i Virum og afdelingskontor i Århus yder vi i dag rådgivning og leverer ydelser til over 300 virksomheder – heriblandt til nogle af Danmarks største. Vores kunder repræsenterer mange forskellige brancher og omfatter såvel danske som multinationale virksomheder fra både den private og den offentlige sektor.

 

 

Søg job

Se Mercers ledige jobs globalt

Udforsk mulighederne hos Mercer. Der er ledige stillinger i hele verden, og vi søger mange forskellige profiler.

SØG NU