DCSIMG
Mercer

Human capitalMercers Human Capital-afdeling hjælper virksomheder verden over til at optimere deres performance ved at understøtte og udvikle de processer, der er mest kritiske for virksomheden, herunder ledelses-, belønnings- og talent management-programmer og executive remunerationprogrammer.

 

Gennem indsamling af konkrete data, analyser og interviews skabes i samarbejde med virksomheden et solidt beslutningsgrundlag på strategiske HR-områder.
Vi skaber effektive og dynamiske programmer og værktøjer, der understøtter virksomhedens strategi. Vi hjælper vores kunder til at skabe værdi gennem deres medarbejdere og skabe målbare forretningsresultater bl.a. gennem:

 

 • high-impact strategisk rådgivning
 • dyb teknisk indsigt og forståelse
 • troværdige fakta og data
 • virksomhedsspecifik teknologi og beslutningsunderstøttelsesværktøjer
 • implementeringsrådgivning

 

Human Capital afdelingen bygger på præmissen om at firmaer, der tager aktivt ejerskab for en effektiv håndtering af deres menneskelige ressourcer, vil opnå en strategisk, konkurrencedygtig fordel.

 

Værktøjerne, analyserne og vejledningerne som vi giver ledelserne og bestyrelserne er designet til at hjælpe virksomhederne til styre, påvirke og fokusere adfærd samt bidrage væsentligt til skabelsen af shareholder value.

 

Mercer tilfører værdi ved at udvikle og implementere løsninger inden for:

 

 • Stillingsvurdering og løndata for derigennem at etablere fælles rationaler med henblik på udrulning af lønpolitik, titler, karriereplanlægning m.m.
 • HR-strategi og -organisering for at sikre en kobling mellem forretnings- og HR-strategien samt for at optimere HR-organisationens rolle.
 • Kommunikation for at facilitere processer i organisationen med henblik på forbedring af intern kommunikation og for at sikre kommunikation i forbindelse med Mercer-projekter.
 • Performance Management
 • Talent Management
 • Præstationsbaseret løn og incentives i form af bonus (STI) og LTI, der kan bidrage til at motivere og fastholde medarbejdere og sikre den mest effektive kombination af faste og variable lønkomponenter.
 • Fusioner og virksomhedsovertagelser, hvor vi via HR due diligence sikrer et optimalt beslutningsgrundlag og faciliterer de evt. efterfølgende integrationsprocesser.

 

Vores globale dybde og bredde


Mercers Human Capital virksomhed har mere end 2.000 ansatte, der arbejder i 92 byer i 40 lande verden over.

 

Sammen med Mercers øvrige forretningsområder og søsterselskaber er Mercer en total leverandør af løsninger til kundernes “øgede resiliency”, rentabilitet, bæredygtighed og resultater.

 

Vores stærke globale kundegrundlag


Vores Human Capital afdelinger leverer konsulentydelser til stor del af C20-indeksvirksomhederne i Danmark, 50 % af Fortune 100-virksomhederne i USA
og en stor procentdel af de førende virksomheder i Europa, Asien, Latinamerika og Australien er blandt vores stærke globale kundegrundlag.


Hvordan arbejder vi?


Mercer arbejder projektorienteret med stor deltagelse fra de involverede virksomheder. Mercer sikrer gennem hele projektprocessen overførsel af viden til virksomheden, således at virksomheden typisk selv varetager store dele af implementeringsprocessen og en efterfølgende videreudvikling af konkrete løsninger.

 

Et typisk udgangspunkt for vores konsulentarbejde er virksomhedens topledelser og HR-funktioner. Afhængig af projektets form og indhold arbejder vi med ledere og medarbejdere på tværs af divisioner og afdelinger i organisationen.

 

Hvert eneste projekt er unikt, ligesom hver eneste virksomhed også er det. Derfor skaber Mercer i samarbejde med virksomheden specifikt skræddersyede
løsninger.

 

 

 


QUICK LINKS

Mercer i Danmark

Mercers hovednummer

Phone icon +45 4595 9697

Direkte telefonnummer til Mercers pensionsrådgivning

Phone icon +45 4595 9668


Adresser:
Hovedkontor København (kort)

Teknikerbyen 1, 2.
DK-2830 Virum

Afdelingskontor Århus (kort)
Klamsagervej 21B
DK-8230 Åbyhøj


Mercer insights

Read Mercer's latest thinking on Human capital issues in Insights

Our country businesses

Mercer has developed local services to better suit each country.

 • 

  Kontakt

  Søren Andersen

  Associate

  +45 2460 1928

   E-mail